Amenajarea casei

#baie moderna #amenajare baie #specialisti

Cum amenajezi o baie moderna. Sfaturi de la specialisti

Stilul modern este caracterizat de culori calde, naturale, care ofera o senzatie de confort. Liniile simple si materialele organice, precum lemnul si piatra, sunt utilizate in mod obisnuit intr-o baie moderna, dar materialele nu sunt singurele elemente care contribuie la stilul modern.

Amenajarea unei bai moderne se concentreaza pe echilibrul dintre estetica, functionalitate si integrarea tehnologiei. Daca frumusetea simpla a naturii, combinata cu precizia geometriei este atragatoare, atunci o baie in stil modern poate fi potrivita pentru tine.

In acest articol iti prezentam trei sfaturi de la specialisti pentru a amenaja o baie moderna.

Foloseste obiecte sanitare de calitate si finisaje moderne

Intr-o baie moderna vei gasi adesea obiecte sanitare si de mobilier in linii simple si in culori calde, care lasa impresia unui spatiu deschis si ordonat. Insa detaliile date de finisajele moderne, de calitate, fac diferenta in aspectul general al baii.

In amenajarea moderna a baii, chiuveta clasica, pe piedestal, a fost inlocuita cu chiuveta baie (lavoar) suspendata (sau “plutitoare”), care se fixeaza pe blat si care lasa impresia de mai mult spatiu, cu efort minim.

La fel de importanta pentru amenajarea in stil modern a unei bai este si calitatea materialelor si obiectelor sanitare folosite la design. Din fericire, poti gasi la un click distanta tot ceea ce ai nevoie. Alege cazi de baie, lavoare, vase WC sau cabine de dus cu finisaje premium din gama de obiecte sanitare Melth Design, si bucura-te de calitate garantata.

Alege culori si texturi inspirate din natura

Mobilierul in linii simple, din lemn masiv, pardoseala de marmura si peretii de sticla sunt de nelipsit din baile moderne. Aspectul rafinat este completat de paleta de culori calde, pastelate, pentru gresie si faianta, la care poti adauga accente de culori indraznete pentru a aduce personalitate spatiului.

Rupe monotonia cu un element de contrast, pentru a atrage atentia asupra unei zone din baie. Culorile inchise sau accentele de auriu si argintiu pe care le regasesti la bateriile pentru lavoar si coloane de dus vor deveni precum ”sarea in bucate” in designul baii.

Tine pasul cu tehnologiile pentru baie

Amplifica senzatia de confort folosind tehnologia in favoarea ta, inclusiv in baie. De la oglinzile cu led si functie dezaburire, la bateriile de lavoar cu senzor pentru apa si sistemele de dus cu termostat, toate transforma baia intr-un spatiu modern si functional, unde confortul si eficienta sunt la ele acasa. In plus, multe dintre baile moderne sunt dotate cu tehnologii de economisire a apei, ceea ce inseamna facturi mai mici si mai putina apa irosita.

In esenta, amenajarea in stil modern a baii se refera la crearea unui spatiu luminos, simplu si aerisit, care indeamna la confort si relaxare.

FOTO: dentfactory.ro

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare