Amenajarea casei

#mobila #amenajarea casei #decorarea casei

Creeaza un decor provensal cu mobila si lampi Wagner

Mobila pictata s-a nascut odata cu nevoia de a personaliza piesele de mobilier si de a le transforma in adevarate obiecte de arta.  Odata cu trecerea timpului, mobila si decoratiunile pictate nu s-au demodat, din contra, in zilele noastre au devenit un mijloc de a iesi din monotonia ambientului anost.

Decorul provensal se caracterizeaza prin vitalitate, luminozitate si romantism. Provence este o regiune din sud-estul Frantei caracterizata, printre altele, de mobilier pictat manual, cu aspect antichizat.

Daca esti o persoana cu o fire mai boema, care apreciaza arta si refuza sa se alinieze cu ceilalti in ceea ce priveste decorarea casei , stilul provensal ti se va potrivi de minune. Iata doua elemente indispensabile pentru a crea un decor unic in casa ta:
 

1 Mobila pictata Wagner


Mobilierul provensal are doua particularitati: poarta patina timpului si este pictat cu diverse motive florale sau cu tablouri pastorale.

Personalizeaza-ti casa decorand-o cu piese de mobilier unice pe care le poti comanda de la Wagner Arte Frumoase si Povesti. Importat in stare bruta din Italia, mobilierul Wagner trece prin mai multe etape de tratare, ulterior fiind pictat manual de catre Wagner Arte Frumoase si Povesti.



Specificul mobilier Wagner il reprezinta piesele clasice reinventate, pictate manual, in stil provensal. Temele si elementele folosite creaza piese compozite cu insertii vesele: perle, panglici si ghirlande ce amintesc de barocul tarziu.


2 Lampi Ana Wagner


Daca iti decorezi casa cu mobilier de la Wagner Arte si Povesti nu vei avea nevoie de prea multe accesorii suplimentare. Decoratiunile folosite trebuie sa fie cat mai simple, frumoase si utile si sa se potriveasca perfect cu mobilierul pictat.



Lampile Ana Wagner indeplinesc toate aceste caracteristici, sunt deosebite si au un caracter unicat. Lampile Ana Wagner au un design aparte, sunt confectionate din portelan si, la fel ca mobilierul, sunt pictate manual cu diverse motive florale.



Cu ajutorul lor, casa ta va capata un aspect de poveste, intim dar si luxos in acelasi timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului