Amenajarea casei

# comoara pereti #renovare locuinta #renovare casa #comoara #barbat

Comoara din pereti! Un barbat care renova casa bunicilor a gasit o comoara ascunsa

Cand incepi renovarea unei case, mai ales cand este vorba despre o casa batranesca, stii ca te poti astepta la surprize. De multe ori insa, este vorba despre surprize neplacute, precum rezistenta casei care este afectata, pereti care trebuie inlocuiti in totalitate, etc.

Insa, un barbat, a avut parte de o surpriza total neasteptata. Barbatul a inceput sa renoveze casa care i-a ramas drept mostenire din partea bunicilor. Insa, in timp ce spargea un perete pentru a moderniza locuinta, acesta a avut parte de o experienta pe care nu o va uita niciodata. Din peretii casei bunicilor sau a inceput sa curga o adevarata comoara. 

Comoara din peretii casei

Barbatul din SUA care s-a apucat de renovarea locuintei, a avut parte de o experienta inedita. Acesta a inceput sa sparga un perete, moment in care din acesta au inceput sa curga bani.

Acesta nu a stat prea mult pe ganduri si a filmat intreaga scena, apoi a postat videoclipul pe TikTok.

In videoclip se poate observa cum, in momentul in care sparge peretele, incepe sa curga o cascada de monede si bancnote, dezvaluind o comoara care era ascunsa acolo cu multa grija astfel incat nimeni sa nu o descopere.

O astfel de descoperire este uimitoare, insa nu este deloc neobisnuita. Multe dintre persoanele din generatiile anterioare obisnuiau sa ascunda bani in diverse locuri, astfel incat hotii sau persoanele rau intentionate sa nu ajunga la banii acestora.  Nu este ceva neobisnuit ca batranii sa ascunda bani in cele mai diverse locuri, chiar si in zilele noastre, mai ales ca acestia nu stiu sa foloseasca un card si umbla, in mare masura, cu bani cache.

Daca si tu ai mostenit o casa de la bunici, si te apuci de renovare, este important sa stii ca sansele de a gasi bani in pereti sunt aproape egale cu 0, mai ales ca in Romania, peretii caselor sunt plini, nu goi in interior cum se intampla in cazul caselor din SUA. Prin urmare este indicat sa nu spargi peretii in speranta de a gasi in interior o comoara.

 

@danielalbu300 cand reconditionez casa bunicilor😍#money #5pasidebine #fypシ゚viral ##grandma #foryou ♬ sunet original - Daniel Albu300

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea