Amenajarea casei

#comanda dulap #dulap bucatarie #amenajare casa #dulap #mobila

Comanda online dulapuri pentru bucatarie de la expomob.ro si ai parte de calitate inalta

Bucataria ta este unul din locurile in care iti petreci majoritatea timpului, pregatind mese delicioase pentru toti cei dragi. Comanda online dulapuri pentru bucatarie de la Expomob si beneficiezi de cele mai frumoase si diversificate modele, carora li se adauga si preturi extrem de bune. Punem intotdeauna accent pe calitate la pret accesibil, motiv pentru care suntem alegerea a sute de clienti pana in prezent, cei care au ales produsele marca Expomob. Asa cum deja stim, fiecare bucatarie care tinde sa fie moderna are corpuri suspendate, corpuri inferioare, un blat si o masca, iar in acest fel totul pare pus la punct si bucataria arata perfect. De asemenea, este important ca o bucatarie sa fie cat mai functionala pentru cei care aleg sa schimbe mobilierul, facand mici modificari.

Un rol important in conturarea designului unei bucatarii ideale il au si dulapurile de bucatarie cu sertare. Pe de alta parte, cu dimensiuni variabile si finisaje excelente, aceste dulapuri de bucatarie pe colt vor completa perfect orice set de mobiler pentru bucatarie. Totodata, trebuie sa stiti ca pe Expomob va pune la dispozitie cinci tipuri de dulapuri pentru bucatarie, atat cu sertare, toate acestea fiind extrem de rezistente si usor de amenajat, mai ales daca intentionati sa faceti mutari in timp. De asemenea, puteti opta pentru dulapuri bucatarie cu diverse desene si motive florale. Motivul pentru care concepem si astfel de modele este pentru ca ne dorim sa aducem un plus de frumusete si aspect acolo unde este posibil, pentru a avea o bucatarie vesela si plina de viata. Fie ca optezi pentru un dulap bucatarie mic sau unul ma mare, va fi oricum o reala placere sa prepari cele mai bune bucate pentru toti cei dragi.

 Toti cei care comanda dulapuri de bucatarie de la ExpoMob se declara extrem de multumiti de utilitatea acestora, mai ales atunci cand vine vorba despre un dulap bucatarie suspendat. Datorita faptului ca acestea ajuta la economisirea spatiului, ajutandu-va sa va organizati cat mai bine cu putinta, ele raman preferatele clientilor nostri. Totodata, ele sunt multifunctionale, foarte usor de utilizat atunci cand ai nevoie sa gasesti ceva si vrei sa dispui de cat mai mult spatiu. Cu alte cuvinte,  bucataria va fi amenajata intr-o maniera cat mai avantajoasa, cu ajutorul acestor corpuri pentru bucatarie, care pot fi plasate strategic intr-un colt sau intr-o parte a mobilierului pe care deja il ai.


In ceea ce priveste sistemul de inchiderea corpurilor de mobilier pentru bucatarie acesta este etansa, au si sertare speciale, cutia pentru paine pastreaza si mai mult timp prospetimea ei, iar organizatorul de tacamuri este ideal pentru a le avea ordonate si usor de gasit, mai ales atunci cand esti in graba.

De asemenea, trebuie sa stiti ca la Expomob poti avea acces in permanenta la o sumedenie de  modele  de dulapuri bucatarie, care sunt simplu de montat. Practic, odata cu primirea coletului, vei primi  schita care te va indruma pas cu pas in asamblarea pieselor de mobilier. Astfel, poti poti monta corpurile de bucatarie oriunde doresti si nu ai nevoie de ajutorul nimanu in acest sens. In ceea ce priveste livrarea, aceasta este  rapida si prompta, ceea ce inseamna ca in doar  3-10 zile lucratoare veti  primi coletele. In alta ordine de idei,  puteti opta pentru plata cu un card bancar, cash, la livrare sau in magazine ori  prin transfer bancar rapid. Mai mult decat atat, la comenzi care depasesc suma de 2.500 ron transportul e gratuit. La Expomob calitatea si rezistenta produselor noastre sunt cele care predomnina, de aceea vi le recomandam cu multa incredere, daca va doriti sa aveti parte de o casa aranjata cu gust!

Sursa foto: expomob.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare