Amenajarea casei

# stil luxos #living luxos #amenajare living #decoratiuni living

Cinci idei de decoratiuni interioare ca sa iti amenajezi livingul in stil luxos si clasic

Livingul este, fara niciu dubiu, incaperea in care alegi sa te relaxezi citind o carte buna dupa o zi obositoare sau in care socializezi cu prietenii la final de saptamana. Pe langa faptul ca vrei sa fie cat mai confortabil, vrei sa fie decorat in asa fel incat sa iti puna in evidenta personalitatea sau hobby-urile.

 

Daca esti adeptul unui stil clasic ti-am pregatit, alaturi de magazinul de produse vintage MyMan, cateva idei care sa ii confere acel aer luxos care il va transforma in camera preferata.

1. Alege o statueta care sa te inspire

Daca esti pasionat de literatura universala, nimic nu poate demonstra mai bine acest lucru decat o statueta cu personajele principale din romanul lui Alexandre Dumas.

Pune-o langa cartile preferate sau pe birou ca sa te impulsioneze chiar si in momentele mai dificile. Darzenia unor astfel de personaje, transpusa sub forma unei statuete din casa ta, nu poate decat sa te inspire.

Statueta D'Artagnan si cei trei muschetari, disponibila aici

2. Decoreaza peretii tablourile cu o piesa inedita, masca venetiana

Simbol al bunului gust si elegantei, masca venetiana poate sa devina punctul central al camerei daca alegi sa o pui in evidenta.

Masca este expresiva si versatila deoarece se poate integra usor atat in decorul de la birou, dar si in living-ul tau. in plus, ea rupe monotonia si va fi admirata de oricine iti trece pragul.

Masca venetiana, disponibila pe MyMan

3. Creeaza-ti zona ta de relaxare cu un bar de lux pe roti

Oricare dintre noi are un loc de relaxare in casa. Daca vrei sa ii creezi o zona in care sa te simti confortabil atunci cand iti inviti prietenii pe la tine, un bar este piesa principala.

Barul de la MyMan este construit pe scheletul unui cufar si este inspirat de vechile cufere de calatorie din anii ‘30. Acesta este incapator si contine sertare, doua tavi, mai multe rafturi orizontale si verticale, o oglinda si un spatiu de lucru retractabil unde poti sa prepari bauturile.

Daca vrei sa ai poarte de o seara distractiva cu prietenii, poti sa elimini sertarul din dreapta barului si sa scoti tabla de sah.

Bar metalic de lux, disponibil pe MyMan

4. Adu istoria mai aproape cu o harta vintage

Fie ca esti pasionat de istorie sau geografie, fie ca vrei sa ai un punct de atractie al casei, o harta vintage va fi cu siguranta cea care va impresiona, mai ales daca o pui intr-un loc vizibil precum cel in care te relaxezi sau in cel in care iei masa.

Daca alegi sa iti decorezi casa cu harta MyMan care cuprinde in intregime harta veche a Transilvaniei asa cum a fost realizata de cartograful Abraham Ortelius in 1566, vei obtine acel aer clasic si luxos pe care il doresti.

Harta Transilvaniei, disponibila aici

5. Scoate-ti in evidenta pasiunile si alege o macheta superba

Daca esti pasionat de masini de epoca, vapoare, yacht-uri sau avioane, scoate in prim plan acest lucru si expune-ti colectia de machete, sau alege de pe MyMan yacht-ul realizat din lemn cu un aspect antichizat si panze din material textil cu harta lumii pe ele.

Ori de cate ori il vei privi te vei duce cu gandul la calatorii, aventuri si vacante, dar nu neglija nici simbolistica lui. Acest model a fost unul dintre cele mai reprezentative yacht-uri din lune. Prima sa lansare la apa a fost facuta in 1930 si a fost deseori intalnit in intrecerile sportive din Cupa Americii.

Yacht de colectie, disponibil pe MyMan

Concluzie

Cu putina inspiratie, dar si ajutor din partea specialistilor, poti sa faci din living-ul tau acel colt luxos al casei care sa te scoata din monotonie, dar in care sa te simti si confortabil si plin de inspiratie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea