Amenajarea casei

#florida #amenajari interioare #case de lux #case luxuriante #decoratiuni luxuriante

Case de lux: opulenta si eleganta intr-o super casa din Florida

Pentru americani, 2014 ar putea fi un an mult mai bun din punct de vedere economic, ceea ce face ca marii jucatori de pe piata imobiliarelor sa viseze din nou cu ochii deschisi la profituri uriase. In episodul de astazi al serialului "Case de lux" iti prezentam o proprietate uluitoare din Florida, al carei pret se ridica la 17,5 milioane de dolari.

Opulenta si eleganta, principalele atribute ale casei de lux

Desi casa din imagini nu are o denumire dupa care sa poata fi gasita mai usor pe harta, interioarele ei pline de opulenta si de eleganta pot fi o sursa buna de inspiratie pentru cei care isi doresc o casa asemanatoare, dar mult mai ieftina.

Situata in cartierul rezidential Harbor Beach din oraselul Fort Lauderdale (Florida), casa de lux poate fi remarcata inca din strada. Are garduri inalte din beton, o poarta din fier forjat si este ingradita de o vegetatie exotica care pastreaza intimitatea curtii.

Din exterior, ai spuna ca privesti o casa batraneasca, reamenajata, insa adevaratele comori ale acestei proprietati de lux sunt interioarele si curtea din spate.

Camerele sunt amenajate in stil contemporan

Baia principala este cat un living spatios si este realizata, in mare parte, din marmura, piatra naturala si alte elemente scumpe. Tablourile pictate manual, taburetul acoperit cu catifea, oglinda imensa si candelabrul modern completeaza acest spatiu luxos si ii confera personalitate.

Dormitorul matrimonial este de fapt un spatiu open space, separat de un living doar printr-un perete din lemn. In tavan, exista un panou transparent din plexiglax, cu vedere spre cer, dar si un candelabru care functioneaza exclusiv cu lumanari.

Mobilierul din birou este realizat aproape in totalitate din lemn masiv si inclusiv tavanul este acoperit cu placi din lemn.

Cum dintr-o casa de lux nu lipseste niciodata zona de distractie, in cazul de fata aceasta este reprezentata de o sala de cinema, precedata de un bar de la care invitatii se pot servi cu foricele, bomboane si trabucuri fine.

In living, proprietarii se pot relaxa pe canapelele imense, pot lua o gustare la bar sau pot admira privelistea uluitoare din curtea interioara.

Si pentru ca tot veni vorba despre curtea interioara, aceasta are tot ce trebuie pentru o zi ca la un hotel de lux de la mare: piscina, sezlonguri, canapele, vegetatie luxurianta si vatra de foc.

Din curtea interioara, casa de lux are vedere spre Lacul Sylvan, pe care zilnic circula iachturi si ambarcatiuni ale marilor bogati ai lumii.

Sursa foto: zillow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea