Amenajarea casei

#tablouri #poze #decoratiuni interioare #amenajare casa #decoratiuni pereti # decorare pereti #idei decorare pereti

Idei de a decora peretii in mod artistic

Galeriile de fotografii sau chiar vesela viu colorata sunt elementele care te pot ajuta sa decorezi intr-un mod artistic peretii casei. Iata cateva moduri ingenioase de a aranja tablourile sau ramele foto pe pereti pentru a obtine un decor spectaculos:

1. Galeriile foto in dormitor

Peisajele sau fotografiile pe care le alegi sa decorezi peretii nu trebuie sa aiba o anumita culoare. Acestea trebuie insa sa iasa in evidenta intr-o maniera subtila si foarte eleganta.

De exemplu, in dormitor poti folosi fie doua rame foto, in care sa faci un colaj cu patru fotografii de familie, pe care sa le asezi deasupra patului, fie mai multe tablouri cu peisaje viu colorate sau flori. Chiar daca imaginile pe care le folosesti pentru decorarea peretilor nu trebuie sa corespunda unei scheme anume de culori, ai putea lua totusi in considerare ideea de a crea contraste care sa se potriveasca nuantei cadru. De exemplu, daca peretii sunt zugraviti in galben, poti folosi rame albe, negre, aurii sau argintii.

2. Galeriile foto din living

De obicei, ne primim oaspetii in camera de zi. Astfel, atunci cand alegi imaginile pentru o galerie foto in living trebuie sa te gandesti si la faptul ca poti initia anumite conversatii cu musafirii pornind de la ele. Alege asadar niste piesaje cat mai dinamice sau, de ce nu, cu mesaje.

Alegerea pieselor poate varia de la fotografii de familie pana la peisaje din natura, in functie de preferintele sau pasiunile tale.

3. Decorul peretilor din bucatarie

Galeriile de pereti nu trebuie sa fie intotdeauna formate din rame de fotografii sau tablouri. Exista o multime de variante unice de a decora peretii casei. De exemplu, in bucatarie poti folosi chiar vesela sau vase de ceramica in culori vibrante.

4. Decorul peretilor de langa scari

Chiar daca nu te-ai gandit pana acum, chiar si peretii inclinati de langa scarile interioare ale casei poti fi decorati intr-un mod artistic si surprinzator. Poti alege fie rame foto cu imagini alb negru, fie peisaje haioase cu animale.

Sursa foto: buzzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului