Amenajarea casei

#amenajare birou #birou #birou femei #birou casa #decoratiuni birou

Biroul pentru femei: sfaturi de amenajare

Crearea unui spatiu de munca feminin, pentrugusturile tale, te va ajuta sa fii mult mai creativa si sa indeplinesti mult mai repede sarcinile de peste zi. Un birou feminin si romantic este o alternativa placuta si proaspata pentru birourile masculine, in culori neutre .

Iata ce poti face pentru a improspata aspectul biroului tau:

1 Alege tema biroului. Poti alege o culoare, combinatii de culori sau anumite imprimeuri care sa ofera biroului un aspect feminin. Tapetul cu model floral este ideal pentru un birou si ofera, pe langa culoare, si mai mult spatiu incaperii.

De asemenea, te poti gandi la o combinatie ecletica de culori si modele. Vopseaua de perete este o modalitate comuna de a colora biroul, insa tapetul ofera eleganta si elemente sofisticate. De asemenea, poti combina cele doua procedee: poti tapeta unul sau doi peretii, iar pe restul sa ii vopsesti in culori complementare .

2 Decoreaza peretii cu panouri mari. Pentru a avea in fata tot timpul lucrurile pe care trebuie sa le indeplinesti, este indicat sa decorezi un perete cu un panou urias, metalic, pe care sa agati cu magneti toate taskurile tale. Poti opta pentru panouri elegante, in tonuri pastel care sa ofere biroului mai mult spatiu si luminozitate.

3 Inlocuieste sursele de lumina. Pentru un aspect elegant si feminin, renunta la lustrele sau aplicele banale, cu candelabre elegante, in modele fanteziste. De asemenea, poti decora incaperea cu 2 - 3 lampi mari.

4 Cumpara un birou mare. Biroul pe care iti desfasori activitatea este cea mai importanta piesa de mobilier din intreaga incapere. Trebuie astfel sa acorzi o atentie deosebita acestui aspect. Alege birouri supradimensionate, cu personalite, din diverse materiale, precum lemn masiv, sticla sau metal. Asorteaza biroul cu un scaun pe masura, din piele de culoare deschisa.

5 Foloseste etajere. Renunta la bibliotecile si rafturile plictisoare in favoareaa etajerelor originale, pe care le poti personaliza cum iti doresti. Poti opta pentru etajere de diverse culori, pe care sa le accesorizezi cu diverse statuete, carti si vaze cu flori.

6 Combina culorile neutre cu culori indraznete. Tonurile de roz si pastelurile sunt alegeri comune pentru decorarea birourilor feminine, insa poti face si combinatii mai indraznete. Combina culori puternice cu unele mai calde.

7 Organizeaza biroul. Intr-un birou feminin, dezordinea nu trebuie sa existe. Organizeaza toate obiectele si accesoriile cat mai bine, astfel incat sa fie la indemana de fiecare data cand ai nevoie.

8 Alege draperii elegante. Intr-un birou trebuie sa acorzi atentie si ferestrelor pe care sa le accesorizezi cu perdele si draperii elegante. Aceste elemente de decor vor conferi biroului un aer romantic si cochet.

9 Decoreaza cu rame ornamentale. Ramele ornamentale pot fi folosite atat pentru a decora peretii, cat si pentru a decora biroul si etajerele. Acestea au un aspect unic si ofera incaperii mai multa personalitate.

10 Nu uita de flori. Dintr-un birou feminin nu trebuie sa lipseasca nici florile. Fie ca optezi pentru flori in vaza , fie pentru flori in ghiveci, acestea vor oferi un aspect placut si proaspat si vor inviora incaperea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare