Amenajarea casei

#decorarea camerei #dormitor #redecorare dormitor #amenajare buget redus

Redecorarea dormitorului cu un buget redus

Pentru a schimba aspectul camerei tale nu ai nevoie de un imprumut bancar , ci de putina imaginatie. Iata cateva variante prin care poti decora si schimba aspectul camerei tale in mai putin de o zi.

Zugraveste


Tranforma-ti camera intr-un mod distractiv : zugraveste peretii in culoarea preferata de tine. Daca iti plac culorile dramatice si puternice, dar nu indraznesti sa vopsesti toti peretii in aceeasi culoare nu iti ramane decat o optiune: vopseste un singur perete, iar pe restul lasa-i intr-o culoare light (alb, crem, gri deschis etc.).

Opteaza pentru un perete pe care sa il transformi in punctul central al camerei si pe care sa il accesorizezi cu o serie de fotografii sau un tablou mic.
 

Schimba locul mobilierului


Daca ai o camera spatioasa si ai parte de ajutorul cuiva, de ce nu ai schimba locul mobilierului? Analizeaza bine dormitorul, fa masuratorile necesare si inlocuieste piesele de mobilier intre ele. Aseaza patul in locul sifonierului si biroul in locul patului. Vei vedea cum intreaga camera va arata ca si cum ar fi alta.
 

Achizitioneaza tesaturi noi


Schimba lenjeria de pat, perdeaua si draperiile. Opteaza pentru tesaturi in culori vii, proaspete, specifice primaverii. Pentru lenjeria de pat alege tesaturi din bumbac satinat, care sa iti rasfete nu doar papilele olfactive, ci si pielea. In general tesaturile noi schimba destul de mult aspectul unei camere. Important este sa stii cum sa le asortezi cu stilul camerei si cu celelalte culori din incapere.
 

Schimba accesoriile de iluminat


Daca in locul lustrei vei monta o serie de spoturi mici de iluminat, aspectul camerei tale va avea parte de o transformare puternica, mai ales atunci cand este intuneric si aprinzi aceste spoturi. De obicei, instalarea acestora se face cu ajutorul unor pereti falsi , asa ca ai nevoie de ajutor specializat.
 

Scapa de obiectele inutile


Multe persoane depoziteaza in camere, la vedere, lucruri total inutile, atat ca aspect, cat si ca utilitate. Scapa de toate aceste lucruri si bucura-te de o camera aerisita, spatioasa. Foloseste spatiul de care dispui intr-un mod organizat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea