Amenajarea casei

# baterii de dus #baterii baie #baterii

Baterii de dus populare din 2019, care vor fi apreciate si in 2020

Atentia la detalii este foarte importanta in ceea ce priveste amenajarea unei case. Orice lucru mic, care ni s-ar putea parea neinsemnat este bine sa il avem in vedere. Spre exemplu, daca ni se pare ca se scurge apa din baia, chiar si cateva picaturi, este bine sa luam masuri din timp. Sau daca o piesa de mobilier nu pare tocmai dreapta ori usile si sertarele ei nu se inchid perfect, trebuie sa corectam problema cat mai repede, pentru ca in timp se vor strica si vom fin nevoiti sa cumparam alt corp de mobiler.

Iar una dintre camerele carora oamenii ii acorda cea mai putina atentie cand vine vorba despre renovare sau constructie este baia. Timpul petrecut aici nu este la fel de indelungat ca timpul petrecut in dormitor sau in sufragerie, asa ca multi oameni grabesc amenajarea bailor sau nu folosesc cele mai bune materiale. Si din pacate este o greseala destul de mare pentru ca o teava sparta in baie, care nu a fost montata corect sau un lavoar desprins vor fi inlocuite cu multa munca. Ganditi-va cum ar fi daca ati fi nevoiti sa inlocuiti mare parte din gresie sau faianta din cauza ca ati vrut sa faceti economie de cateva zeci de lei in momentul in care ati ales tevile.

Si daca tot am mentionat baia si ce s-ar putea strica, trebuie sa stiti ca unele dintre cele mai inlocuite obiecte din aceasta camera sunt bateriile de chiuveta si cele de dus. Desi teoretic sunt proiectate sa reziste la mii de folosiri, probabil ati observat si voi ca dupa un anumit timp nu mai puteti regla presiunea si temperatura apei cu precizie si acest lucru poate fi frustrant si puteti pierde minute bune incercand sa va bucurati de un dus relaxant de exemplu.

Pentru a evita aceste situatii, alegeti de la inceput baterii calitative. Iar daca nu stiti care ar fi mai bune, o sa va prezentam in continuare doua baterii dus populare din 2019, care vor fi apreciate si in 2020.

Bateriile incastrate au inceput sa fie din ce in ce mai iubite de catre toata lumea. Sunt discrete si se potrivesc perfect indiferent de design-ul baii. Asa ca va recomandam Grohe Eurosmart Cosmopolitan Baterie dus monocomanda cu montaj incastrat. Aceasta baterie este dotata cu tehnologii ce permit potrivirea rapida a temperaturii apei si a debitului si care o ajuta sa isi pastreze aspectul lucios cat mai mult timp.

Pentru a va bucura de un dus relaxant de fiecare data, alegeti baterii termostatate. Astfel, nu va trebui sa va mai faceti griji in privinta potrivirii temperaturii apei, pentru ca va ramane constanta pe toata durata dusului. Va recomandam Grohe Grohtherm 800 Baterie cada si dus termostatata cu un design modern si cu tehnologii de ultima ora, menite nu doar sa va ofere cea mai buna experienta, dar si sa va ajute sa economisiti apa.

Ce parere aveti despre bateriile de dus pe care tocmai vi le-am prezentat? Le veti avea in vedere in cazul in care vreti sa va renovati baia anul urmator?

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare