Amenajarea casei

#bucatarie moderna #amenajare bucatarie #bucatarie

6 idei de amenajare a unei bucatarii moderne

O bucatarie moderna inseamna o bucurie pentru oricine iubeste designul de interior. Oricare dintre variantele ce tin de culoare, forme, obiecte adaugate sau structura a mobilei in sine, precum si aranjarea acestora intr-o forma estetic placuta, sunt elemente care tin de o bucatarie moderna. Iata 6 astfel de idei care pot aduce o schimbare in casa ta:

1. Dulapuri in culori vibrante

Dulapurile bine definite, intr-o culoare vibranta, ce iese in evidenta, pot fi o varianta buna pentru casa ta. Pentru a ajuta estetica intregului ansamblu, poti completa peisajul cu rafturi din lemn masiv si detalii aurii care sa puna totul in valoare.

2. Scaune cu detalii din rachita

Scaunele din rachita impletita sunt in trend in anul 2020 si nu exista nici un motiv pentru care nu poti sa folosesti exact acest aspect in bucataria ta. Poti sa optezi pentru acest tip de scaune daca ai o bucatarie simpla si chic pentru a-i da un plus de farmec.

3. Gresie sub forma de tabla de sah

O gresie sub forma de tabla de sah aduce multa veselie intr-o incapere. Folosirea gresiei cu model tabla de sah poate sa fie o varianta sic pentru bucataria ta contemporana, in special daca vrei sa obtii o tenta de design retro.

4. Detalii stil ferma americana

Detaliile precum lemnul masiv si scaune cu design clasic, precum si faianta alba simpla sau mici obiecte de decor precum o vaza simpla cu verdeata, pot sa fie inspirate din casa de la tara sau de la ferma clasica americana. Insa asta nu inseamna ca nu pot sa fie introduse intr-un decor contemporan. Cum se poate acest lucru? Se pun mult mai putine obiecte, totul devine mai simplu si mai curat, iar liniile sunt drepte in taieturile lemnului. In acest mod casa de la tara este frumos integrata ca si concept in bucataria moderna.

5. Lampi vesele

Un mod de a pune in valoare un spatiu dintr-o bucatarie moderna sunt lampile folosite. Acestea pot fi de exemplu galbene si cu design simplu, iar alte elemente de decor le pot sustine cromatic. De exemplu faianta cu design geometric, poate fi un alt punct de atractie intr-o bucatarie alba. Asadar, lampile si faianta se pun in evidenta una pe alta prin imprimeu si culoare.

6. Dulapuri turcoaz

O culoare asa de vesela si de neasteptata precum albastrul verzui, poate sa fie o surpriza vizuala in momentul in care vezi o bucatarie. Ea poate fi pusa in valoare de un covor cu imprimeu deosebit. Asa se creeaza un spatiu vesel, cu energie pozitiva, in care cei care locuiesc adora sa isi petreaca timpul. Bucataria este zona in care oamenii gatesc, dar si in care socializeaza si discuta. Aici se strange intreaga familie si este un loc de suflet pentru cele mai multe cupluri sau pentru parinti si copii. Asadar, modul in care ea este aranjata conteaza enorm. O varianta cu turcoaz si covor colorat, poate fi varianta ce aduce mereu zambete pe buzele voastre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului