Amenajarea casei

#sufragerie mica #spatii depozitare #amenajare sufragerie #sufragerie

Ai o sufragerie mica? Profita la maxim de spatiul disponibil

Cand locuiesti intr-un aparament mic, spatiile de depozitare sunt limitate. Din acest motiv trebuie sa alegi mobilierul potrivit, ce dispune de spatii de depozitare. Iata cum poti amenaja o sufragerie mica, astfel incat sa profiti la maxim de spatiul disponibil.

1. Alege o canapea extensibila cu spatiu de depozitare

Canapelele extensibile cu spatii de depozitare sunt excelente pentru spatiile mici. Nu vor ocupa mult spatiu si sunt excelente in momentul in care ai musafiri care raman peste noapte. Spatiul de sub canapea poate fi folosit pentru depozitarea lucrurilor pe care le folosesti foarte rar, de exemplu ornamentele pentru Craciun sau Paste ori alte lucruri ce ocupa spatiu in casa.

2. Biblioteca multifunctionala

Biblioteca nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Deoarece spatiul de care dispui este unul mic, opteaza pentru o biblioteca multifunctionala. Pe langa rafturile speciale pentru carti, aceasta trebuie sa aiba si rafturi inchise, cu usi, unde sa poti depozita lucrurile ce nu vrei sa fie la vedere.

3. Spatii ascunse de depozitare

Daca ai nevoie de spatii de depozitare, atunci trebuie sa investesti in mobilier care are aceste functii. Poti opta fie pentru un taburet cu spatiu de depozitare, rafturi suspendate sau o masuta de televizor ce are si rol de minibar.

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea