Amenajarea casei

# calitate mobila # mobila de calitate #mobila

Afla de ce este importanta mobila de calitate intr-o locuinta confortabila

Fie ca vorbim de dormitor, living sau camera copilului, fie ca ne gandim la bucatarie sau la baie, mobila este indispensabila pentru o locuinta si are un rol important care determina nivelul de confort, dar si identitatea vizuala a unui camin. Atunci cand alegi mobila pentru locuinta ta, indiferent daca locuiesti la apartament sau la casa, trebuie sa faci alegeri inspirate, de care sa te bucuri cat mai mult timp.

 

Pe langa utilitatea practica, felul in care arata mobila este extrem de important, pentru ca va dicta modul in care arata intreaga ta locuinta. Calitatea este un criteriu esential, pe care trebuie sa il bifezi neaparat in alegerile tale, astfel incat sa te bucuri de confort pentru cat mai mult timp. Iata un ghid de cumparaturi!

Mobila da tonul in amenajarea casei tale: rolul decorativ

In orice incapere dintr-o locuinta, mobila este elementul central, care determina, in ansamblu, decorul. De aceea, aspectul vizual este una dintre componentele importante de care trebuie sa tii cont. Mobila impune, pur si simplu, stilul dintr-o incapere. Vrei un dormitor in stil vintage? Atunci alege o mobila din aceasta categorie.

Vrei o bucatarie moderna? Opteaza pentru mobila realizata in stil modern. Niciun accesoriu si nicio gama de produse decorative nu va putea schimba linia de design impusa prin mobila.

Mobila dicteaza nivelul de confort din casa ta: rolul practic

Pe langa functia estetica, trebuie sa acorzi o atentie sporita aspectului practic. Rolul principal pe care il are mobila este, de fapt, acela de a depozita intr-un mod bine organizat lucrurile din casa ta. Multi cumparatori se ghideaza dupa principii gresite in alegerile lor. Cumparand un tip de mobila care doar arata impresionant, ca design, nu inseamna ca ti-ai atins scopul.

Functionalitatea pe care o va avea mobila ghideaza nivelul de confort si este mai mult decat important. Alege piese de mobilier care iti ofera posibilitatea de depozitare asa cum iti doresti. Nu uita scopul principal: mobila nu este un obiect de decor.

Cat costa mobila si de unde o cumperi rapid si avantajos?

Industria de mobila este extrem de ofertanta. Fie ca te axezi pe gama de produse realizata in Romania, fie ca ai in vedere mobila adusa din alta tara, varietatea e la ea acasa. Ai o multitudine de optiuni din care sa alegi acea mobila care defineste cel mai bine stilul familiei tale si te va ajuta sa iti organizezi eficient spatiul din locuinta ta. Indiferent de dimensiuni, culoare, stil sau tipul de mobila de care ai nevoie, vei fi intampinat de o gama de produse variata. Mobila nu va fi o investitie scazuta, ci va avea un impact asupra bugetului familiei tale, motiv pentru care trebuie sa te axezi pe tot ce inseamna calitate garantata.

Alege mobila romaneasca de calitate pentru locuinte moderne

Poti beneficia in schimb, de oferte super avantajoase atunci cand gasesti medii de achizitie profesioniste. Este cazul elvila.ro, un magazin de mobila recunoscut si apreciat de cumparatori, datorita pieselor de mobilier, din toate categoriile, calitative, dar si a preturilor avantajoase pentru orice buzunar.

Mai mult decat atat, vei avea parte de o experienta de cumparare eficienta. La Elvila.ro poti sa cumperi rapid aici online, si chiar sa platesti in rate, prin metodele flexibile de plata puse la dispozitie de acest magazin. Asadar, ai toate motivele sa te bucuri si mai mult de confortul casei tale!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare