Amenajarea casei

#decoratiuni #decoratiuni casa #mobila veche #obiecte vechi

8 obiecte vechi transformate in decoratiuni

Aproape orice obiect din casa ta poate deveni un accesoriu idal pentru decoratiunile interioare. Descopera calitatile nebanuite ale obiectelor din jur si invata sa reinventezi si sa transformi totul pentru a imbunatati aspectul casei.

1 Reinventeaza un birou vechi

Inainte sa transformi in lemne de foc biroul cel vechi mostenit de la bunici, incearca sa-i dai un nou aspect. Vopseste-l intr-o culoare noua: alb, rosu sau albastru marin si transforma-l intr-o piesa de rezistenta a casei tale.

2 Transforma o foto intr-o cutie cu amintiri

Daca ai o rama foto mare ai putea sa-i gasesti un nou scop: cutie cu amintiri. Vopseste-o in alb sau intr-o nuanta preferata, pune ca baza o cutie de carton si un capac simplu de sticla. Umple-o apoi cu nisip, scoici, melci, caluti de mare si tot ce ai pastrat din vacanta.

3 Un butuc vechi devine cuier

Dac ai gasit o ramura veche si groasa de lemn, al carui aspect te atrage, o poti transforma foarte usor in piesa de mobilier. Monteaz-o pe perete, la inaltimea unei staturi umane, si bate pe ea cateva cuie ca sa poti agata hainele.

4 O rama devine tabla de mesaje

Cu putina creativitate , poti transforma o rama veche intr-un loc unde sa schimbi mesaje cu ceilalti membri ai familiei . Agat-o pe perete si dubleaza-i spatele cu o bucata de carton alb pe care poti lipi post-it-uri, agata facturi sau chitante care trebuie platite urgent etc.

5 Cartile devin arta

Daca ai o colectie interesanta de carti de literatura, le poti aranja astfel incat sa profiti de aspectul lor. Sorteaza-le si plaseaza-le, astfel incat sa formeze grupuri de nuante diferite.

6 Cosurile de sarma devin de gradina

Daca ai cateva cosuri de sarma, scoate-le afara si atarna-le pe veranda. Seara, le poti umple cu lumanarele mici si astfel le transformi in candelabre de gradina.

7 Pungile de hartie devin ambalaj pentru cadouri

Transforma pungile maron din hartie pe care le aduci de la supermarrket in ambalaje refolosibile pentru viitoarele cadouri.

8 Oglinzile pot deveni

Daca ai un grup de oglinzi cu forme interesante, grupeaza-le deasupra patului si transforma-le intr-o inedita tablie de pat . Ai grija ca acestea sa fie bine lipite si prinse intr-o rama de lemn.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea