Amenajarea casei

#sfaturi organizare #organizare casa #pantofar #organizare pantofi # pantofi organizati #pantofi

8 moduri ingenioase de a avea pantofii perfect organizati

Atunci cand la intrarea in casa perechile de pantofi stau in dezordine si ocupa loc sau blocheaza accesul, cand in dulap incaltarile sunt amestecate cu alte obiecte si iti este tot mai greu sa gasesti perechea de care ai nevoie atunci cand o cauti sau folosesti tot felul de cutii mai mari sau mai mici in care tii pantofii, dar acestea iti ocupa mult loc, este evident ca ai nevoie de o solutie practica si inteligenta pentru a face ordine printre perechile de incaltari ale intregii familii.

Foloseste unul dintre aceste moduri ingenioase pentru a avea pantofii perfect organizati.

1. Banca din bambus

O banca chic din lemn de bambus pentru sedere, la intrarea in casa, este si locul perfect in care pot fi depozitate incaltarile. Banca din bambus care are un compartiment incorporat este perfecta pentru a depozita acolo perechile de pantofi. Poti folosi separatoare speciale de plastic care pot fi usor curatate pentru a aseza fiecare pereche de pantofi, fara sa te temi ca murdaresti acest loc.

2. Carucior de bar reconditionat

Ai in casa un carucior vechi pentru bar pe care nu il mai folosesti? Poate fi piesa ideala pe care o poti transforma intr-un loc simplu si practic de depozitare a pantofilor. Fiind pe roti, acest carucior poate fi cu usurinta mutat, mai ales atunci cand vrei sa ajungi mai usor la restul lucrurilor din dulap.

3. Organizator dublu

Aceste organizatoare cu punte dubla te ajuta sa economisesti spatiu, pentru ca poti aseza un pantof peste celalalt si poti pune apoi organizatorul intr-un dulap. Aceste organizatoare se ajusteaza cu usurinta si sunt folosite pentru incaltarile cu toc, pantofi sport, ghete sau papuci.

4. Oraganizator din scari vechi

Cei care au indemanare si materialele necesare la dispozitie isi pot construi chiar ei un organizator pentru pantofi. Poti face acest loc de depozitare folosind doua scari vechi din lemn si doua scanduri. La baza organizatorului se pot pune perechile de pantofi, in timp ce in partea de sus poti agata camasile si gecile.

5. Cosuri impletite

Unul dintre cele mai simple moduri in care poti avea pantofii perfect organizati este sa ii depozitezi in niste cosuri mari, impletite, Chiar si copiii vor fi incantati sa isi lase incaltarile in ordine, cu un sistem atat de simplu de organizare. Pune cate un cos impletit pentru fiecare membru al familiei, astfel incat holul de la intrarea in casa sa fie cat mai liber si ordonat.

6. Lazi din lemn suprapuse

Poti sa iti personalizezi foarte simplu organizatorul pentru pantofii cu ajutorul unor lazi simple din lemn prinse intre ele. Pentru ca rafturile sa fie stabile, depoziteaza in partea de sus obiectele mai grele.

7. Organizator suspendat pentru usa

Un organizator pentru pantofi care se prinde de usa este una dintre cele mai ieftine si practice modalitati de a avea mereu ordine printre incaltari si prin casa. Mai poti folosi aceste organizatoare care elibereaza mult spatiu din casa si pentru a tine in ele jucarii sau alte accesorii.

8. Dulap pentru pantofi

La intrarea in casa poate fi mereu ordine, daca folosesti un dulap simplu pentru a tine in el intreaga colectie de pantofi. Acest dulap care are aspectul unei piese veritabile de mobilier poate face ordine intr-un loc din casa in care uneori este haos.

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea