Amenajarea casei

#bride #utilitate bride #legaturi pentru cabluri

8 moduri geniale de a folosi banalele bride

Ieftine si foarte practice, bridele ar putea castiga titlul de "cele mai versatile obiecte din casa". Ele nu sunt utile doar pentru a lega cablurile intre ele, cu toate ca acesta este scopul pentru care au fost concepute. Inainte sa arunci bridele care ti-au ramas in plus, afla in cate moduri geniale poti sa le folosesti acasa!
 

1. S-a rupt un cosulet cu fire din metal? Nu te grabi sa il inlocuiesti cu unul nou, daca ai acasa bride sau poti sa le cumperi rapid de la supermarket, la urmatoarea sesiune de cumparaturi. Ele pot repara orice gaura ar fi intervenit in structura cosului, dandu-i totodata si un design nou.

 

2. Closetul din baie are un sistem de tragere a apei cu lant, care s-a rupt? Tot bridele il pot remedia ieftin si rapid, oferind totodata o rezistenta sporita sistemului.

 

3. Legaturile pentru cabluri sunt totodata excelente pentru a oferi suport plantelor tale din ghiveci. Pana si rosiile, castravetii sau trandafirii se pot lega usor cu bride (ai grija sa nu le strangi prea tare, totusi!).

 

4. Pentru ca tot se apropie sarbatorile de iarna, pregateste anul acesta un decor deosebit cu ajutorul bridelor. Ele pot fi utilizate pentru a sustine perfect instalatia de Craciun, in forma pe care ti-o doresti.

 

5. Ai un nazdravan de un anisor acasa curios sa deschida usile dulapurilor sau primesti in vizita un astfel de musafir nastrusnic? Securizeaza manerele mobilierului cu bride in cateva secunde si nu te vei alege cu surprize neplacute sau incidente nedorite.

 

6. N-ar fi rau sa pastrezi in geanta cateva bride, utile si in rezolvarea unor situatii-cheie cand esti pe drum. Prinde fermoarul gentii cu o brida pentru a elimina riscul unui furt sau foloseste legaturile pentru cabluri atunci cand nasturele jachetei s-a slabit si ai nevoie rapid de o solutie.

 

7. Fara doar si poate, ti s-a intamplat si tie sa ramai fara capatul fermoarului unei jachete. Ghici cine te salveaza si de data aceasta? Bridele!

 

8. Mai poti utiliza bridele si pentru a tine mai multe obiecte la un loc, precum sticlele sau alte recipiente.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea