Amenajarea casei

#case de lux #Castelul Carbonana #castel Italia

Case de lux: cum ar fi daca ai locui in Castelul Carbonana din Italia

In lume exista destul de multe castele care au devenit proprietate privata si sunt scoase la vanzare sau sunt puse la dispozitia turistilor pentru cazare si relaxare. Cocotat pe o colina din regiunea Umbria din Italia, Castelul Carbonana isi poate deschide portile pentru tine, daca esti dispus sa scoti din buzunar intre 9 si 11 milioane de euro. Serialul "Case de lux" de astazi iti aduce in prim-plan aceasta somptuoasa cladire, care dateaza tocmai din secolul al V-lea.



Sursa foto: hurwitzjamesco.com

Castelul Carbonana are 37 de incaperi

Situat la 9 km de orasul Gubbio, Castelul Carbonana este un edificiu impozant, care se poate zari din departare printre copacii inverziti. In tot castelul sunt 37 de incaperi, adica dormitoare spatioase, bai, o bucatarie open space si alte camere utile la "casa omului". Desi castelul a fost renovat de curand, cele mai multe camere nu sunt amenajate, adica nu sunt prevazute cu piese de mobilier, draperii sau alte piese de decor.



Sursa foto: hurwitzjamesco.com

De fapt, confom guvernului italian, persoana care va cumpara castelul nu va avea voie sa amenajeze interioarele dupa bunul plac, sa sparga peretii sau sa faca modificari in structura cladirii.




Sursa foto: hurwitzjamesco.com

Piesele de mobilier trebuie sa aiba un aspect nobil, demn de un castel de o asemenea valoare, iar decoratiunile vor trebui alese in asa fel incat sa reinvie atmosfera regala, de eleganta si rafinament.




Sursa foto: hurwitzjamesco.com

Pe unii pereti din holurile intinse ale castelului inca au ramas fresce si harti din vremuri demult apuse, pe care viitorul proprietar va trebui sa le ingrijeasca.



Sursa foto: luxuryitalianproperty.it

Domeniul castelului, disponibil pentru imbunatatiri si modernizari

Domeniul castelului se intinde pe o suprafata de 18 hectare, astfel ca viitorul proprietar va avea suficient loc sa construiasca diferite facilitati moderne, cum ar fi piscine, teren de tenis, teren de golf, heliport sau alte astfel de spatii.

In prezent, Castelul Carbonana din Umbria are o gradina mare de maslini, o vita de vie productiva si un teren intins pe care poate fi amenajat o gradina de legume sau o gradina cu flori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea