Amenajarea casei

#oua de paste #iepuras de paste #oua #sclipici #paste #iepuras #markere permanente

7 modele de oua pentru Paste

In acest weekend, catolicii sarbatoresc Invierea Domnului. Reprezentative pentru aceasta sarbatoare sunt ouale incondeiate. Anul acesta, incearca sa depasesti limita traditionalului si sa vii cu ceva nou pentru a-ti impresiona musafirii. In acest sens, iti prezentam cateva idei de decorare a oualor de Paste.

1 Oua stralucitoare

Daca iti doresti cu adevarat sa te evidentiezi de Paste, realizeaza oua sclipitoare. Pentru aceasta, coloreaza ouale cum faci de obicei si lasa-le sa se usuce foarte bine. Adauga lipici pe jumatate din ou, dupa care ruleaza oul prin sclipici. Dupa ce se usuca, fa acelasi lucru si pentru cealalta jumatate.

2 Oua-personaje

Alege personajele tale preferate din desenele animate si incearca sa le imprimi pe oul de Paste. Daca ai talent la desen, poti face acest lucru folosind markere permanente, daca nu, poti cumpara abtibilduri ornamentale special create pentru ouale de Paste.

3 Oua personalizate

Pentru acest model de oua, foloseste ceara rezistenta inainte de vopsire. Poti alege sa scrii initialele tale sau mesaje speciale pentru Paste. Dupa ce ai facut acest lucru, poti vopsi ouale in mod traditional. Vopseaua nu se va imprima in spatiul in care ai scris mesajul.

4 Oua costumate

Chiar daca nu e Halloween, iti poti pune imaginatia la lucru si sa decorezi ouale de Paste intr-un mod inedit. Transforma ouale in adevarate personaje din filme, folosind accesorii simple si comune. Cu un marker permanent poti desena chipuri umane si din bucati de material autocolant le poti face palarii.

5 Oua din tesaturi

Foloseste diferite materiale pe care le ai prin casa pentru a "imbraca" oul in haine noi pentru Paste. Foloseste lipici pentru a prinde materialele de intreaga suprafata a oului, dupa care lasa-l sa se usuce.

6 Oua-morcovi

Transforma oul de Paste in alimentul preferat al iepurasului, pentru a fi sigur ca trece si pe la tine cu dulciuri. Vopseste ouale portocalii, dupa care lasa-le sa se usuce bine. Din hartie creponata, realizeaza frunzele verzi ale morcovului si apoi lipeste-le pe oua folosind lipici.

7 Oua-iepurasi

Pentru acest model, vopseste ouale in culorile preferate si lasa-le sa se usuce. In acest timp, realizeaza din hartie sau din material alb un iepuras. Lipeste-l pe o parte a oului si vei avea un model de ou special.


Sursa foto: ehow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea