Amenajarea casei

#obiecte noptiera #noptiera #noptiera dormitor

5 obiecte care trebuie sa se regaseasca pe orice noptiera

Noptierele sunt vedetele din orice dormitor. Acestea nu trebuie sa fie doar estetie insa, ci si functionale. Poti combina insa utilul cu placutul si poti transforma noptierele in piesele decorative ale incaperii. 

Pe noptiera este important sa ai lucrurile utile, pe care le folosesti dupa ce te bagi in pat, pentru a nu fi nevoit sa te dai jos pentru a le lua. Unele dintre acestea insa, pot fi decorative astfel incat sa dea un aer placut dormitorului.

Iata care sunt cele cinci lucruri care trebuie sa existe pe orice noptiera:  

1. Veioza

Veioza nu trebuie sa lipseasca din niciun dormitor. Daca pe vremuri toate veiozele aratau la fel, acum ai avantajul ca poti alege din variate tipuri de modele, pentru toate gusturile. De la veioze retro, la unele vintage, moderne sau cu design futurist. Totul depinde de propriile gusturi si de designul pe care l-ai ales pentru intreaga camera. 

2. O carte 

De pe noptiera nu terbuie sa-ti lipseasca cartile. Cel putin o carte trebuie sa se regaseasca pe aceasta. Cititul inainte de culcare aduce multiple beneficii. Pe langa faptul ca iti antreneaza minte si imaginatia, te ajuta sa te relaxezi, sa adormi mai usor si sa te odihnesti mai bine. 

3. Apa

Un pahar sau o sticla cu apa nu trebuie sa-ti lipseasca de pe noptiera. Daca te trezesti noaptea si iti este sete, ai apa la indemana, nu trebuie sa mergi pana in bucatarie si sa-ti strici somnul.

4. Crema de maini si de noapte

O crema de noapte pentru ten si o crema hidratanta de maini este esentiala pentru o piele fina si stralucitoare. Prin urmare, acestea nu trebuie sa lipseasca din rutina ta de dinainte de a merge la culcare.  

5. Un obiect decorativ

Dormitorul nu trebuie sa fie doar locul in care dorni, ci si un loc cu un design placut, unde sa te simti bine in fiecare zi. Prin urmare, obiectele decorative nu trebuie sa lipseasca din aceasta incapere si nici de pe noptiera. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare