Amenajarea casei

#masa #living #amenajarea casei #design #bucatarie #decor #masa consola

5 avantaje pentru o masa consola

Masa consola este o piesa de mobilier ieftina, practica, potrivita pentru diverse spatii din casa, precum holul si bucataria. Descopera 5 avantaje pentru o masa consola.


1 Masa consola confera stil unui hol anost

Masa consola este perfecta pentru a fi asezata pe hol. Gratie latimii sale mici, masa poate fi asezata lipita de un perete, sub o oglinda, un tablou sau un cuier. Masa ofera spatiu de depozitare pentru lucruri precum telefon, agenda de telefon, chei, telefon mobil, acte etc. De sarbatori, masa consola de pe hol poate fi impodobita cu diverse decoratiuni specifice sezonului.


2 Masa consola este potrivita pentru chiuveta din baie

Unul dintre cele mai potrivite locuri pentru o masa consola este baia. In acest spatiu, masa consola se foloseste fie pentru chiuvetele incastrate, fie ca mobilier secundar, de depozitare a prosoapelor si obiectelor de toaleta.

O masa consola alba, cu sertare, poate juca rol de blat pentru un lavoar, oferind, in acelasi timp, mult spatiu de depozitare deasupra si in interior.


3 Masa consola este disponibila si in stil vechi

Pentru spatiile amenajate in stil antic, o masa consola este o mobila secundara, eleganta, potrivita pentru un colt al incaperii. De exemplu, cu o masa consola in stil Empire poate fi construita o zona de conversatie la fereastra. Masa este eleganta, din lemn masiv.


4 Masa consola este potrivita in bucatariile mici

Uneori, intr-o bucatarie mica, o masa cu picioare este o alegere nefericita. Pentru un plus de confort se monteaza pe perete o masa consola, in asa fel incat aceasta sa fie formata dintr-un simplu blat prins pe zid, fara picioare. O astfel de masa este ieftina si poate fi fixata la inaltimea dorita, economisind spatiu in bucatarie.


5 Masa consola contribuie la crearea unei piese centrale

Cand ai ceva interesat de expus, o masa consola te poate ajuta sa construiesti o zona care sa devina punctul central de atractie in acea incapere.

Pune in fata unor nise din perete o masa consola si decoreaza-o cu fotografii inramate si veioze. Pune in nise colectia de portelan sau alte obiecte pe care doresti sa le scoti in evidenta. Asezate impreuna, toate elementele creeaza un echilibru si atrag privirea spre acest punct al incaperii.

Sursa foto: decorationchannel.com, rosesandrustblogger.blogspot.ro/
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului