Amenajarea casei

#amenajare casa #obiecte decor #casa de vacanta #decoratiuni casa #casa mare

4 obiecte de decor ce ofera un aer distinct casei de vacanta de la malul marii

Amenajarea casei de vacanta implica in primul rand multa creativitate. Nu ai nevoie de un buget foarte mare pentru a crea un design spectaculos si diferit in mica casuta de la malul marii. Iata cateva idei de decorare a casei de vacanta inedite si surprinzatoare, care implica, totodata, costuri minime:


1. Accentele nautice

Daca casa ta de vacanta se afla la malul marii, din decor nu trebuie sa lipseasca accentele nautice. Cosurile din ratan, canepa sau palariile vechi de soare pot fi niste decoruri spectaculoase pentru casa ta de vacanta.



De asemenea, un simplu bol de sticla in care asezi frumos o franghie groasa, alaturi de o masa veche si un carnetel cu coperti usor degradate vor crea o atmosfera relaxanta, plina de nostalgie, ce imbina la reverie. Asadar, nu trece cu vederea nici astfel de detalii pentru decorul casei tale de vacanta de la malul marii.

 

2. Nuantele marine

Din decorul unei case de vacanta de la malul marii nu trebuie sa lipseasca nuantele de turcoaz si albastru. Imbogateste decorul casei tale cu niste obloane, o comoda veche, nuferi uscati si cateva cosuri de ratan in aceste nuante. Acestea vor schimba rapid atmosfera casei tale de vacanta, dandu-i o tematica in ton cu peisajul si facand-o surprinzatoare.




3. Terasa cu hamac

In casa de vacanta de la malul marii trebuie sa creezi si un coltisor mai intim, in care sa te poti retrage pentru a medita si a te delecta cu sunetul placut si linistitor al valurilor, dar si te lasi mangaiat de adierea blanda a vantului.


4. Improvizatiile de efect

Daca vrei sa iti surprinzi musafirii sau turistii cu un decor inedit, care sa ii uimeasca, atunci alege o tablie de pat originala, formata din mai multe vasle. Acestea vor crea un design nu doar spectaculos, ci vor reda in detaliu atmosfera specifica marina, atat prin impactul vizual, cat si prin mirosul lor de lemn uscat. Alaturi de acestea, din camera oaspetilor nu trebuie sa lipseasca nuantele neutre, precum gri, alb sau verde pal, turcoaz sau albastru.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea