Amenajarea casei

#hol intrare #amenajare hol #amenajare casa #amenajari interioare

4 idei ingenioase pentru decorarea holului de intrare in casa

O casa primitoare se recunoaste inca de la primii pasi facuti in aceasta, iar holul de intrare este o adevarata carte de vizita pentru gazde. Amenajeaza un hol primitor dupa regulile de mai jos, daca vrei sa iti lasi oaspetii cu gura cascata.

 

Iata cum ii poti intampina!

Hol scandinav

 

Oameni practici, nordicii au redus stilul lor de viata si, implicit, interiorul caselor la lucruri simple. Asta nu inseamna insa ca un astfel de decor este definit de austeritate, ci mai degraba este gandit sa emane caldura prin doar cateva obiecte de mobilier si decoratiuni.

Spre exemplu, un hol tipic scandinav poate fi amenajat din doar cateva elemente: un cuier cu agatatoare de chei, o oglinda, o masa pe care sa poti depozita mici obiecte, un cos pentru umbrele si un scaun pe care sa te asezi cand te incalti de plecare.

Rustic si modern

 

Alt decor potrivit pentru holul casei tale este unul care combina in mod fericit stilul rustic cu cel modern. Lemnul da o nota clasica acestui hol, iar buchetele de flori si obiectele decorative puse in calea vizitatorilor tai lasa din impresia unui loc cald si primitor.

In stil artistic

 

Practic, un hol trebuie sa emane atmosfera intregii case, asa ca, daca esti un iubitor de arta nu te sfii sa lasi sa se vada acest lucru inca de la intrarea in casa. Fotografii artistice, tablouri, postere vintage si alte decoratiuni artistice puse pe peretele holului pot alcatui un adevarat tablou demn de admirat de catre oaspetii tai. Nu uita sa asiguri, ca o buna gazda, si o zona in care vizitatorii tai sa se poate aseza in momentul in care intra in casa. Doua scaune comode si o bancuta de lemn cu aspect rustic pot imbuntati imaginea holului decorat in stil artistic.

Stil vintage

 

Nimic nu pare mai relaxant decat imaginea unui hol decorat ca prispa unei case batranesti. Este un proiect care necesita un spatiu putin mai larg, dar poate fi pus cu usurinta in practica daca holul casei tale este unul generos.

O bancheta de lemn cu aspect invechit, eventual si cu lada de depozitare, pentru a evita aglomerarea incaperii cu obiecte, alaturi de un cuier vechi si cateva elemente decorative gasite prin casa bunicilor sau cumparate de la un targ de vechituri pot reface atmosfera unei case vechi si primitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea