Amenajarea casei

# sticla securizata #cabine de dus #amenajare baie #amenajare casa

Cabine de dus din sticla securizata - Idei complexe de amenajare pentru salile de baie

Salile de baie au devenit de mult timp spatii in care se vizeaza imbinarea functionalitatii cu esteticul, decoratorii de interior fiind preocupati de integrarea unor elemente de efect, care sa nu ocupe spatiu si care sa creeze un ambient placut. De aceea, in multe proiecte de decor sali de baie, cazile de baie sunt inlocuite cu numeroase modele de cabine de dus moderne, fabricate din sticla securizata.

De ce in tot mai multe proiecte de design pentru baie sunt preferate cabinele de dus?

Exista doua motive principale pentru care cabinele de dus castiga tot mai mult teren in defavoarea cazilor de baie, desi in anumite proiecte, acolo unde spatiul alocat salii de baie este suficient, se pastreaza ambele elemente.

  • Intretinere facila

Fiind un spatiu caracterizat de umiditate, curatenia in salile de baie se impune zilnic: aerisire permanenta, curatarea suprafetelor, aplicarea unor solutii dezinfectante si sanitizare.

Prin urmare, intretinerea cabinelor de dus simplifica procesul de curatare, fiind usor de intretinut: pentru peretii cabinelor se utilizeaza o solutie clasica pentru curatat geamurile, iar pentru partea inferioare se utilizeaza produse specifice pentru suprafetele in baie.

De asemenea, elementele de feronerie componente se curata constant cu solutiile potrivite.

  • Durata mare de utilizare

Aceste modele de cabine de dus sunt usor de integrat in orice tip de sala de baie, clientii putand sa selecteze tipul de sticla securizata, culoarea, un anumit imprimeu etc.

Gratie procedeelor de prelucare (tratament chimic), sticla securizata este rezistenta la actiunile mecanice, factori chimici si pot fi utilizate ani la rand, fara a-si deteriora aspectul.

Cabinele de dus fabricate din sticla securizata sunt realizate din materii prime de calitate premium, chiar de catre expertii Securit International, in atelierul de prelucrare a sticlei.

Aceste cabine de dus cu estetica minimalista sunt alcatuite intr-o maniera simpla, dintr-un numar redus de piese componente, fiind usor de manevrat.

Integrarea cabinelor de dus din sticla securizata asigura continuitatea cromatica in amenjarea salilor de baie

Salile de baie decorate cu bun gust, intr-un mod echilibrat atat din punct de vedere cromatic, dar si al elementelor adaugate sunt inca in tendinte.

Majoritatea materialelor utilizate pastreaza o cromatica din paleta culorilor si nuantelor neutre, pastelate si care ajuta la iluminarea si mentinerea spatiului.

Decoratorii specializati in astfel de proiecte urmaresc unitatea si continuitatea cromatica atunci cand alatura elementele de constructie si cele de decor.

Selectarea cabinelor de dus aduce cu sine continuitatea elementelor prezente, oferind luminozitate, transparenta si un efect relaxant.

In functie de dimensiunea incaperii si dotarile incluse, proiectarea cabinelor de dus se face in functie de varietatea modelelor, preferintele clientilor, dimensiuni si optiuni de stilizare (culori preferate, sablare, serigrafiere).

Cu o experienta de peste 20 de ani in prelucrarea sticlei, compania Securit mentine traditia si realizeaza proiecte ample, atat pentru spatii civile cat si pentru spatii industriale.

Pentru proiecte dedicate amenajarii salilor de baie contactati un reprezentant al companiei Securit.

Proiectele companiei, oferte de produse si servicii pot fi vizualizare accesand website-ul de prezentare: https://www.securitinternational.ro/

Date de contact

  • Telefon – 021.321.31.77
  • E-mail – office@securitinternational.ro
  • Adresa – Str.Agricultori, Nr. 113, Sectorul 2, Bucuresti

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea