Vedete internationale

# meghan markle copil #Meghan Markle

Meghan Markle, despre cat de important este sa devina un model pentru fiul sau

 

In timpul unei intalniri private in Cape Town, in cadrul turneului regal din Africa de Sud, Meghan Markel a vorbit cu 12 femei care lucreaza in inginerie si tehnologie despre maternitate. Ducesa le-a explicat acestora despre cat de important este sa fie un model pentru fiul ei, Archie.

"Trebuie sa acceptam ca este important sa fim modele pentru baietii nostri, nu doar sa le oferim o educatie fetelor. Suntem femei care avem o influengta si baietii trebuie educati la fel. Avem baieti si nu suntem modele doar pentru fete, ci si pentru baieti," a spus Meghan Markle in cadrul "Ladies Who Launch."

Matsi Modise, fondatoarea companiei Simodisa, a dezvaluit care este viziunea ei despre felul in care Meghan Markle a reusit sa gaseasca un echilibru intre cariera si viata de familie, dar si cum isi continua activitatile incepute inainte de a face parte din familia regala.

"Meghan a vorbit despre viata de mama si activitatile pe care le are ca ducesa si cum reuseste sa isi indeplineasca lucrurile care o fac fericita, dar si ca nu le poate anula doar pentru ca acum este o ducesa. Trebuie sa fii sincera cu cine esti cu adevarat."

Aceasta a mai spus ca Meghan le-a inspirat pe celelalte femei sa aiba incredere in ideile pe care le au.

"Stii vorba aceea, ‘Daca ai urcat pe un munte, esti cel care are cele mai mari sanse de a pica?’ Tu esti cel care poti oferi un model de urmat pentru cei din jur. Ducesa a vorbit si despre cum ar trebui sa ne depasim limitele si sa stii ca faci ceva pentru a oferi un exemplu celorlalti. Ea nu se refera la a fi membra a familiei regale, ci la provocarile pe care le ai de trecut in viata."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului