Vedete din Romania

#atac vica blochina #vica blochina #anamaria prodan

Vica Blochina, atac dur la adresa Aneimaria Prodan. "Pe Instagram, Doamne, familie, iubit, soarele meu"

 

Vica Blochina a criticat comportamentul lui Anamaria Prodan, acuzand-o ca se prezinta ca o femeie fericita in mediul online, desi realitatea ar fi cu totul alta.

Vica critica faptul ca Anamaria Prodan ar fi incercat sa ascunda problemele din viata sa, mai ales in relatia cu Laurentiu Reghecampf, care, in ciuda aparentelor, ar fi inselat-o. Aceasta serie de critici nu s-au oprit aici, deoarece Vica Blochina a adus in discutie preocuparea ei cu privire la faptul ca multe persoane, inclusiv vedete din Romania, se straduiesc sa proiecteze o imagine falsa de fericire in mediul online, in timp ce, in realitate, se confrunta cu probleme personale serioase, cum ar fi depresia si nefericirea. Vica Blochina a folosit chiar Anamaria Prodan ca exemplu al acestei tendinte de a ascunde adevarul si de a arata o fatada falsa.

„Avem asa o chestie, vedem oamenii la televizor, care rad tot timpul, se imbraca frumos, zambesc. Cand vin acasa, 80% din vedetele pe care le vedem la televizor si pe care eu le cunosc, sunt cu gluga in cap si cu depresie. Dar la televizor zambim si ne prefacem si pe Instagram. Acolo e o vrajeala. Pe Instagram la fel. Ai sa vezi ca 99% din cazuri, ce vedem pe Instagram, viata frumoasa, sot, copii, aia il insala pe ala, 100%. Aia il insala pe ala, copilul nu stiu al cui este de fapt. Deci nu e nimic real. Uite, exemplu, Anamaria Prodan. Mi se pare cel mai bun exemplu care exista pe planeta asta. Pe Instagram, Doamne, familie, iubit, soarele meu. Pentru ce sa faci lucrul asta, ca nu inteleg. Am intrebat-o si pe ea: pentru ce sa faci lucrul asta, ca sa oftici?. Uite, ai ofticat, uite ce ai patit! Atragi multe si patesti asa, a spus Vica Blochina pentru kfetele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului