Vedete din Romania

#Brian Johnson #vedete extern #acdc #showbiz

Solistul trupei AC/DC, grav bolnav! Anuntul trupei rock

Pasiunea pentru muzica il poate costa sanatate pe Brian Johnson, solistul trupei AC/DC! Acesta risca sa-si piarda definitiv auzul, daca nu renunta sa urce pe scena.


Anuntul a fost facut chiar trupa australiana de rock pe site-ul propriu, precizand si-a amanat datele viitoarelor concerte din Statele Unite si ca vor canta pe parcursul anului „probabil cu un vocalist invitat”. Solistul Brian Johnson, care are probleme serioase cu auzul, a fost sfatuit de medici sa inceteze imediat sa mai urce pe scena, altfel risca sa-si piarda in totalitat auzul.

Trupa urma sa cante in inca 10 locatii din Statele Unite, in cadrul turneului lor mondial „Rock or Bust”, inclusiv marti la Atlanta. Turneul va include ulterior locatii din Europa, fiind programate concerte in tari precum Portugalia, Germania, Marea Britanie si Danemarca.

Publicatia britanica The Guardian sustine ca acesta ar putea fi sfarsitul trupei, avand in vedere ca anuntul vine dupa mai multe probleme intampinate de fromatia rock in ultimii ani. in septembrie 2014, acestia au anuntat ca fondatorul trupului, chitaristul Malcolm Young a fost diagnosticat cu dementa.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului