Vedete din Romania

#rupert sanders #robert pattinson #kristen stewart

Robert Pattinson vrea sa o intalneasca pe sotia lui Rupert Sanders

Robert Pattinson vrea sa o intalneasca pe sotia celui cu care l-a inselat Kristen Stewart. Actorul isi doreste sa descopere daca aventura lui Rupert Sanders cu vedeta americana a fost doar o greseala de moment sau ceva mai mult.

Actorul din franciza "Twilight" si-a propus sa o intalneasca pe Liberty Ross, sotia lui Rupert Sanders, pentru a afla daca aventura dintre regizor si Kristen Stewart a fost sau nu una de lunga durata.

O sursa a declarat pentru publicatia Daily Mirror: "Trebuie sa afle pentru propria sa liniste interioara daca a fost doar o greseala de moment. Sper ca Liberty il poate ajuta sa obtina raspunsurile pe care si le doreste cu disperare".

Imediat dupa ce aventura dintre ea si regizorul american a fost dezvaluita, Kristen Stewart a afirmat: "Aceasta greseala de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, Rob. Il iubesc, imi pare foarte rau".

Foto: vf.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului