Vedete din Romania

#monica columbeanu #ramona gabor #cearta

Moni o acuza pe Ramona ca o "vinde" paparazzilor

Relatia dintre Monica Columbeanu si sora ei, Ramona Gabor , risca sa devina din nou tensionata. Cand au fost surprinse de paparazzi dupa ce au iesit la un film, Monica si-a invinuit sora ca a chemat presa pentru a face poze.

Dupa ce Ramona Gabor a dovedit ca are o relatie stabila cu tanarul Gabi Badalau , Monica a parut dispusa sa-si ierte sora mai mica pentru stilul de viata nepotrivit care a dus la racirea relatiei dintre ele.

Iesirile frecvente ale Ramonei in cluburi alaturi de baieti de bani gata nu i-au placut sotiei lui Irinel Columbeanu, care a acceptat sa se apropie din nou de sora ei, doar dupa ce s-a convins ca si-a gasit un iubit serios.

Toti trei, Monica, Ramona si Gabi, au iesit impreuna la un film si seara parea reusita, pana la revenirea in Colentina, la blocul Ramonei, unde doamna Columbeanu isi lasase masina cu sofer. Aici, Moni a dat nas in nas cu paparazzi care au inceput sa o fotografieze cu blitz.

Furioasa, Monica i-a reprosat Ramonei ca a chemat paparazzi, conform Cancan. Sotia lui Irinel nu a asteptat nici un raspuns si, dupa ce a tipat la Ramona, a plecat imediat cu masina ei inspre Izvorani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului