Vedete din Romania

#eurovision 2024 #mihai traistariu #romania

Mihai Traistariu a rabufnit, dupa anuntul ca Romania nu va participa la Eurovision 2024

Mihai Traistariu este profund dezamagit dupa ce a aflat ca Romania nu va lua parte la Eurovision 2024. Artistul, care isi pregatise deja o piesa pentru concursul muzical, si-a exprimat frustrarea fata de aceasta decizie.

 

Inca de anul trecut, Mihai Traistariu cauta o melodie potrivita pentru a reprezenta tara la competitia europeana de muzica, insa televiziunea nationala a anuntat ca nu dispune de resurse financiare pentru a asigura prezenta Romaniei la Eurovision 2024.

„Sunt foarte dezamagit si foarte suparat! Nu vorbesc de faptul ca aveam eu o piesa ca pe astia ii doare in cot oricum de Traistariu nu-i intereseaza. Dar, e ca si cum ai spune ca, daca la fotbal am iesit codasi, nu mai mergem anul viitor la campionat.

Nu ai cum sa scoti muzica romaneasca de pe harta lumii. Era important sa scrie si Romania pe ecran, chiar daca vom avea ani mai buni sau mai prosti. Sunt indignat pe cei patru care au votat impotriva. Pe astia contra vreau sa-i vad ca sa inteleg de ce! Normal ar fi sa ne spuna cine sunt pentru ca televiziunea e sustinuta din bani publici. Eu atat vreau sa stiu: de ce nu ma lasa pe mine sa particip la Eurovision? Am inteles ca baga bani in fotbal, Olimpiada, deci bani gasesc, cei 180.000. Anul trecut au risipit 400.000 de euro ca sa se duca toti cu neamurile acolo”, a declarat Mihai Traistariu pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului