Vedete din Romania

#Mihai Bobonete #catalina #reactie #sotie #divort

Mihai Bobonete si-a anuntat sotia ca vrea sa divorteze. Ce reactie a avut Catalina

Intr-un podcast recent, Mihai Bobonete a dezvaluit ca i-a spus sotiei sale ca vrea sa divorteze, iar reactia a fost una foarte amuzanta.

Mihai Bobonete a realizat un nou podcast alaturi de Sorin Bontea, iar la un moment dat subiectul discutiei a fost criza barbatului de 40 de ani. In gluma, Mihai Bobonete a spus ca nu a avut ocazia sa aiba aceasta criza, deoarece a implinit 40 de ani in pandemie.

„Eu fac parte din prima generatie care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut sa avem criza barbatului de 40 de ani, pentru ca a venit pandemia exact cand am facut 40 de ani. Eu n-am putut sa divortez pentru o scurta perioada, n-am putut sa ma duc la… pe banii mei, n-am putut sa ma tatuez. Unde divortezi in pandemie, cand n-ai voie sa iesi din casa?

M-am trezit intr-o dimineata, m-a luat criza putin asa si am zis: «Catalina, eu divortez!». «Unde divortezi? Nu ai voie sa iesi din casa, e lockdown. Unde te duci sa faci acte? Nu te baga nimeni in seama» si am zis «Catalina, lasa sa treaca pandemia”, a spus, in gluma, Mihai Bobonete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului