Vedete din Romania

#fost iubit #iubit #mariana moculescu

Mariana Moculescu, detalii despre noul sau iubit politician. "Asa a fost si cu Horia"

Mariana Moculescu a dezvaluit ca si-a gasit un nou iubit, la peste trei ani de la despartirea de fostul iubit italian.

Fosta sotie a lui Horia Moculescu a preferat sa il tina departe de ochii curiosilor si nu a dezvaluit identitatea acestuia, cu exceptia faptului ca este un politician cu 10 ani mai tanar decat ea. Cei doi se cunosc de mai mult timp, dar au reusit sa se intalneasca pentru prima data dupa mai multe luni.

Mariana a afirmat ca relatia lor este serioasa si ca au facut planuri impreuna, dar asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile. Aceasta sustine ca actualul iubit seamana foarte mult cu fostul ei sot, Horia Moculescu, din punct de vedere al personalitatii.

De asemenea, povestea lor de dragoste pare sa fi inceput la fel ca cea cu fostul sot, deoarece au decis sa formeze un cuplu doi ani dupa prima lor intalnire.

„A fost o intalnire intarziata din mai multe motive. In primul rand, ca nu stiam despre cine este vorba, cum este vorba, asa a fost sa fie, de astfel, asa a fost si cu Horia, tot asa a durat doi ani pana cand a devenit relatie”, a mai spus Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului