Vedete din Romania

# ionut ghenu #lora

Lora, noi detalii despre relatia cu Ionut Ghenu: „Nu trebuie sa anuntam”

Formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de vedete din Romania, au participat impreuna la un show celebru din Romania, „Asia Express”, si au aparut la brat in multe alte emisiuni.

 

Lora si Ionut Ghenu, caci despre ei este vorba, pare ca se pregatesc de nunta, insa chiar daca au afirmat public acest lucru, in acelasi timp spun si ca nu au planuit acest eveniment.

„Ne gandim sa facem nunta. Nu vreau sa zic daca am planuit ceva, ca de fiecare data cand am zis, de atatea ori s-a intamplat ceva. Exista varianta in care deodata sa se trezeasca lumea ca ne-am luat, am face si asa. Nu trebuie neaparat sa anuntam, e important sa stie doar oamenii de langa noi, iar pe ceilalti sa-i anuntam dupa ce se intampla. Poate fi si varianta asta, nu suntem atat de disperati sa aratam ceva lumii, adica daca se intampla sa se lege lucrurile asa cum ne dorim e si mai bine, dar vezi, nu stii ce se mai intampla cu lumea asta”, a spus Lora intr-un interviu pentru SpyNews.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului