Vedete din Romania

#iulia vantur #declaratii

Iulia Vantur, primele declaratii dupa ce s-a scris ca a fost parasita de Salman Khan: „N-am voie”

In ultimele zile, dupa ce Salman Khan a fost vazut singur, fara Iulia Vantur la nunta secolului din India, presa tabloida din tara noastra a notat ca este posibil ca ei sa se fi despartit.

Frumoasa vedeta a fost fotografiata in Bucuresti, astfel ca zvonurile ca ar fi ramas fara iubit s-au intensificat. Doar ca, invitata in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, Iulia Vantur a vrut sa puna capat acestor speculatii.

Potrivit celor spuse de ea, relatia cu Salman Khan merge foarte bine si, deoarece ea a avut treaba in Dubai, nu a putut sa mearga la nunta din India si a preferat sa vina in Romania, pentru a-si vedea familia. Mai mult decat atat, ea a spus ca in curand se intoarce acasa la iubitul ei.

„Avem lucruri mai importante de vorbit. A confirmat? De fiecare data cand vin in tara mi se spune ca m-am despartit. N-am voie sa vin sa-i vad pe mama si pe tata? Ne-am obisnuit, suntem in vizorul public. Iti dai seama, daca tot am venit in Romania, sa se spuna ceva. Si aparent m-a si ignorat la un eveniment la care, culmea, m-a chemat. Noi glumim acum, sa ne intelegem. Hai sa nu dam mai mult...

Noi suntem foarte bine. Am vazut-o pe mama. L-am vazut pe tata. M-am incarcat cu energie. Am avut show la Dubai si, daca tot am fost mai aproape, am zis sa vin. Eu planuiam sa-i chem pe ai mei acolo, doar ca pana la urma n-au mai putut. Vin cam la trei-patru luni”, a spus Iulia Vantur la PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului