Vedete din Romania

# custodie irina columbeanu #monica gabor #irina columbeanu #irinal columbeanu

Irinel: "Monica nu are unde sa o creasca pe Irina!"

Chiar daca Monica Gabor este foarte increzatoare in ea si vrea sa obtina custodia fetitei sale, Irina, fostul ei sot nu se da batut prea usor. Irinel Columbeanu afirma ca Monica nu ar putea sa-i ofere fiicei lor cele mai bune conditii, deoarece in momentul de fata ea nici macar o locuinta nu are.

Afaceristul a subliniat ca are cativa asi in maneca, prin care ii va demonta toate planurile fostei sale sotii.

"Maine vom merge iar la Judecatorie pentru un nou tremenn al procesului. Eu detin niste acte prin care se demonstreaza ca Moni nu are un apartament unde sa o creasca pe Irinuca. Am facut rost de cartea funciara a apartamentului cu care se lauda, dar acela este fals pentru ca are alte numere cadastrale decat cele prezentate prima data.

Poate sa ceara custodia si in SUA, dar eu nu am auzit asa ceva niciodata. Chiar daca o va face va trebui sa se faca acolo o ancheta sociala si vom vedea daca se indeplinesc conditiile ca Irina sa creasca acolo", a declarat Irinel intr-un interviu pentru Antena 1.

Milionarul de la Izvorani a mai povestit si ca i-a dat voie Monicai sa o aiba alaturi pe Irinuca de 8 Martie. Din pacate, micuta este racita, ceea ce inseamna ca in perioada weekend-ului, pe care il va petrece tot langa mama sa nu va putea iesi deloc din casa.

Sursa foto : webworks.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului