Vedete din Romania

#ion dolanescu #mostenire #ionut dolanescu #dragos dolanescu

Ion Dolanescu: "Ii las sa-si scoata ochii dupa ce-oi muri eu"

Unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului Ion Dolanescu sustine ca interpretul nu a lasat testament desi stia ca cei doi fii ai lui se vor bate pe avere.

Dupa o prietenie de 30 de ani cu Ion Dolanescu , Eugen Vaietus (55 de ani) isi exprima regretul pentru conflictul dintre Ionut si Dragos. Vaietus a dezvaluit un secret socant: solistul intuia batalia care va urma dupa moartea lui.

"Dolanescu s-a suparat rau de tot pe baieti si, in acea amaraciune a lui, n-a mai vrut sa faca nici un testament. "Ii las sa-si scoata ochii dupa ce-oi muri eu", asa mi-a spus", a povestit prietenul lui Dolanescu pentru Click!

Decizia regretatului rapsod a fost luata in urma cu sapte ani. In 2002, Ionut Dolanescu a revenit in tara dupa mai multi ani petrecuti in Australia si atunci au inceput certurile pentru averea tatalui intre cei doi frati.

Dezamagit de fii sai, Dolanescu a vrut initial sa lase toata averea bisericii, dar apoi a renuntat si nu a mai intocmit nici un testament.

Margarita isi sustine fiul

a sosit in Romania pentru a-si sustine fiul, Dragos Dolanescu , in lupta la tribunal pentru jumatate din averea tatalui.

"Dragos e foarte destept si stie ce face. El are jumatate din averea lui Ion, pentru ca e fiul lui. Ion ar fi fost fericit sa stie ca nepotii lui se bucura de ceea ce el a castigat 45 de ani. Toti banii pe care ii castiga i-a lasat in casa", a declarat Margarita pentru "Acces direct".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului