Vedete din Romania

#ilinca vandici fumat # ilinca vandici copil # Ilinca Vandici sarcina #ilinca vandici

Ilinca Vandici, despre fumatul in sarcina: "Am fost sigura ca e in regula, am vorbit cu doctorita"

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a devenit mamica anul trecut in luna iulie. Vedeta nu isi mai incape in piele de fericire de cand este mama de baiat si si-a gasit in sfarsit sufletul pereche.

Vedeta s-a si casatorit anul trecut cu Andrei Neacsu, un tanar cu prospere afaceri. Ilinca a marturisit ca de cand a venit pe lume fiul sau Zian, viata i s-a schimbat radical.

Intr-un interviu acordat recent pentru verdict.ro, Ilinca Vandici a marturisit ca are un singur viciu, de care nu a scapat nici cand era insarcinata: fumatul.

„E un mic viciu pe care îl am şi la care…nici nu ştiu dacă vreau să renunţ. E singurul pe care îl am şi atunci am zis că măcar asta să mai fac şi eu. Iar în timpul liber chiar îmi place să fac treaba asta. Acasă, când sunt cu bebe, foarte rar se întâmplă. (…) Sincer nu, nu am fumat, dar nu era o problemă nici dacă o făceam. Nu vreau să te mit, probabil că o ţigară, două din când în când probabil că am mai fumat, dar atât. Am fost sigură că este în regulă pentru că am vorbit cu doctoriţa.”
, a declarat pentru aceeaşi sursă vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului