Vedete din Romania

#facultate #dragos bucurenci #honorius prigoana

Honorius Prigoana, discreditat de Dragos Bucurenci

dragos bucurenci l-a prins pe Honorius Prigoana cu o exagerare despre studiile facute in SUA.

In emisiunea "Serviciul Roman de Comedie", Honorius Prigoana a afirmat ca a studiat la cea mai prestigioasa facultate de business din Midwest (regiune centrala din SUA), De Paul.

"Nici Toni Grecu, nici Jojo n-au clipit la auzul acestei enormitati. Nu din vina lor, Prigoana Jr. a lansat cu buna stiinta o informatie greu verificabila de catre profani. Mie insa mi-a crescut putin tensiunea, asa ca m-am pus pe documentat", scrie Bucurenci pe blogul personal.

Pentru a afla gradul de apreciere al universitatii, Dragos a verificat topurile facute de publicatiile Financial Times si Business Week, pentru MBA (Masterat in Administrarea Afacerilor). Universitatea lui Prigoana Jr. nu se afla pe nici o lista.

Abia cand a cautat in facultatile recunoscute pentru licenta in domeniul afacerilor, Dragos Bucurenci a gasit universitatea De Paul, pe locul sapte in regiune.

"Totusi, ca sa nu aud ulterior ca am comparat mere cu pere, m-am uitat inclusiv in topul realizat de Business Week pentru scolile de business undergraduate (adica cele pe care le termini cu o licenta, cum a facut studintele nostru, nu cu un MBA). Dragos BucurenciBingo! In sfarsit, Universitatea de Paul apare listata: pe locul 40  din cele 100 de universitati americane evaluate. Inaintea ei, mai sunt alte 7 scoli de business din regiunea Midwest", spune Dragos Bucurenci.

 

Foto: Aurel Baboi / TVR 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului