Vedete din Romania

#catalin bordea #fosta sotie #parinti

Discutia pe care Catalin Bordea a avut-o cu parintii fostei sotii, dupa divort. Ce le-a spus

In urma cu mai multe luni, Catalin Bordea a divortat de Livia, sotia lui, dupa ce aceasta s-a indragostit de Spike, artist care le-a fost cavaler de onoare la nunta si care era foarte bun prieten cu actorul.

Chiar daca afirma ca a reusit sa treaca peste despartire, asta dupa ce a fost la terapie, Catalin Bordea este intrebat in continuare in interviuri despre fosta lui sotie. Iar comediantul raspunde si este foarte sincer.

Invitat in emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde a lucrat si el o perioada de timp, Catalin Bordea a fost intrebat daca a pastrat legatura cu parintii fostei sotii, deoarece lumea stia ca el s-a atasat foarte mult de familia acesteia. Insa actorul a dezvaluit ca nu mai vorbeste cu acestia.

„Nu mai vorbesc cu parintii Liviei. N-au nicio vina. Nu am vorbit absolut deloc. Ce sa vorbesti? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost: «Cum am iubit-o pe femeia asta v-am iubit si pe voi. Ca pe parintii mei. Daca aveti vreodata nevoie de ceva, spuneti-mi, ca nu sunt dement». Totdeauna o sa le multumesc ca m-au primit in familia aia atat de minunat si atat de misto. Si avem niste amintiri absolut minunate.

Le spuneam «tata» si «mama» si am simtit ca ma iubesc. Am trait cu ei Craciunul si Pastele pe care nu le-am avut acasa. Mi-au fost si tata si mama si mi-au creat niste amintiri extraordinare, pentru ca inainte respingeam orice insemna sarbatoare, orice insemna pom de Craciun. Ei au reusit sa faca asta pentru mine si o sa le multumesc toata viata”, a spus Catalin Bordea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului