Vedete din Romania

#bani Adrian Cristea #Printul Adrian Cristea #adrian cristea

Din ce a ajuns sa traiasca Printul Adrian Cristea. O duce rau cu banii

Printul Adrian Cristea a ajuns la sapa de lemn. Fostul fotbalist a dat faliment cu afacerea in industria modei, iar acum nu are un job stabil. A pierdut toti banii dupa ce a investit masiv in croitoria pe care o avea de cativa ani. Odata cu pandemia insa, a pus lacatul pe usa si acum se chinuie sa sa faca bani. 

 

”Sunt bine, sanatos, am iesit din lumea mondena si m-am linistit. Nici nu am mai urmarit showbizul autohton. M-am retras si sunt linistit. Ca si in cariera sportiva, fac totul din pasiune. Daca faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu ca ies lucruri foarte frumoase. Ma concentrez pe aceasta afacere”, a declarat ”printul” cu ceva ani in urma.

Potrivit unor surse din anturajul jucatorului, singura activitate din care mai reuseste sa faca cativa lei sunt pariurile sportive.

"Face bani din pariuri, joaca foarte mult. Din asta se intretine. Insa, nu castiga mereu, motiv pentru care este mereu la limita cu banii. Isi petrece destul de mult timp cu fiica lui, Rania, de care este foarte apropiat. Nu este multumit deloc de statutul sau financiar si profesional. Mai tine legatura cu cativa colegi din fotbal, printre care se numara si Adrian Mutu,  dar nu a reusit sa prinda vreun post in staff-ul vreunei echipe”, au spus surse din apropierea fotbalistului in urma cu un an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului