Vedete din Romania

# alex leonte #Anghel Damian #theo rose

Despartire soc in showbiz! Theo Rose l-a parasit pe Alex Leonte si s-a cuplat cu Anghel Damian: “Stia de existenta lui”

Nimeni nu se astepta la asa ceva! Theo Rose si iubitul ei, Alex Leonte s-au despartit. Artista traieste deja o noua poveste de dragoste cu Anghel Damian, care pana recent a format un cuplu cu Lia Bugnar.

 

Incurcate sunt caile iubirii! Desi aveau relatii stabile, atat Theo Rose cu nepotul lui Nea Marin, cat si Anghel Damian cu actrita Lia Bugnar, se pare ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata odata cu filmarile pentru noul serial de la PRO TV – Clanul.

Se pare ca pe platourile de filmare s-a creat o idila neasteptata intre Theo Rose si Anghel Damian, desi cei doi aveau de mult timp relatii stabile.

Pe contul sau de Instagram, Theo Rose a confirmat despartirea de Alex Leonte, dar si relatia cu Anghel Damian. ”Reiese ca relatia mea cu Alex s-a incheiat, respectiv ca altcineva a aparut in viata mea, lucruri adevarate, doar ca lucrurile astea erau stiute de catre mine, Alex, familia si oamenii foarte apropiati de mine. Doar ca noi am vrut sa se intample cu discretie lucrurile astea, eu, mai degraba, am vrut sa se intample cu discretie, si sa anunt eu la un moment dat ca s-a intamplat asta, ne-am despartit”, a spus Theo Rose.

Cantareata a tinut sa lamureasca totusi faptul ca nu s-a pus problema de inselat din partea ei si ca relatia cu nepotul lui Nea Marin se incheiase deja. ”Nimeni nu a inselat pe nimeni. Alex stia de existenta lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despartit, in primul rand, pentru ca lucrurile nu mai mergeau intre noi, dupa care Alex a aflat de existenta lui Anghel in viata mea, l-am pus in tema cu tot ce se intampla in viata mea in perioada asta, pentru ca am zis ca o sa vorbim deschis”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului