Vedete din Romania

# rol film #dana savuica #film

Dana Savuica, despre rolul pe care si-l doreste intr-un film

Dana Savuica a cochetat cu actoria, insa s-a dedicat total televiziunii, domeniu pe care il adora. Cu toate acestea, vedeta nu ar refuza sa apara intr-un film, mai ales daca i s-ar oferi un rol de femeie fatala. Ba chiar, pe ea nu o deranjeaza scenele seminud daca acestea sunt facute intr-un mod artistic.

 

“Un rol de femme fatale! In stilul Samanthei Jones din “Totul despre sex”! Si asa toata lumea imi spune ca seman cu ea! Toata lumea spune: “Tu esti Samantha!”. OK! Avand in vedere ca in trecut am avut o emisiune numita “Jurnal intim”, lumea a vazut ca sunt deschisa la provocari, ca sunt o femeie care spune lucrurilor pe nume!

Poate asa ceva as accepta, in genul Samantha! E o alegere personala, pana la urma! (n.r. legata de scenele nud) Cand esti actrita, ar trebui sa nu conteze lucrul acesta daca este filmat cu bun gust! Eu nu pot sa fiu ipocrita sa spun acest lucru atata timp cat am fost prima romanca care a pozat in Playboy! Si acolo nu am aratat nimic, de fapt!

Daca ar fi niste scene mai sexy, poate semi-dezbracata, cu o draperie, un cearceaf, da! Nu am nicio problema, dar nu nud din cap pana in picioare!”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului