Vedete din Romania

# trecut emil rengle # bulling #Emil Rengle

Cum a trecut Emil Rengle peste bullying si ce practici l-au ajutat

Emil Rengle, artistul care a devenit celebru in Romania dupa ce a participat la Survivor, nu a avut deloc o viata usoara. Acesta a fost supus bullying-ului pentru o lunga perioada de timp.

Din fericire artistul a reusit sa depaseasca acele momente si acum, priveste totul cu detasare. Bulling-ul nu il mai afecteaza. In plus, a declarat artistul, nu rezoneaza cu un astfel de comportament.

“M-am detasat de foarte mult timp de asta, nu e normal, nu e firesc, nu sustin asta. Pur si simplu nu rezonez, si atunci cand ma intalnesc cu genul asta de comportamente sunt detasat si relaxat. E simplu, doar ca imi dau seama ca pentru unele persoane asta este stilul lor de viata, ca fac asta in fiecare moment din viata lor si mi se pare trist.”, a declarat Emil Rengle intr-un interviu acordat pentru Viva.ro.

Artistul a precizat ca a fost de mic pasionat de tot ce inseamna dezvoltare personala si a apelat inclusiv la terapie. 

“Inca de mic am fost atras de tot ce inseamna dezvoltare personala. Am cautat sa devin cea mai buna versiune a mea, si asta m-a indreptat catre tot felul de terapii alternative precum yoga, breathwork, meditatii, sound healing. Anul trecut pe vremea aceasta, studiam despre Tantra in Tulum, iar fix inainte sa intru in „Survivor, am meditat 10 zile cu samanii din jungla Amazoniana, in Peru. Consider ca este important sa ne acordam periodic timp pentru noi, pentru linistea si sanatatea noastra mintala si sa ne reconectam la sufletul nostru. Mai ales in vremurile acestea tulburi si pline de frica.”, a mai declarat artistul pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare