Vedete din Romania

#botez Cornel Ilie #vedete intern #cornel ilie #showbiz

Cornel Ilie, de la Vunk, in lacrimi la botezul fiicei sale

In weekend, Cornel Ilie si sotia lui, Eliza, si-au botezat fetita. Artistul a fost atat de preocupat de acest eveniment incat a tinut chiar un jurnal pe blogul personal.

„Ieri, pe 28 februarie, in ultima duminica legala de iarna, am botezat-o pe Zara, fetita noastra. Intre prieteni, frati si nasi, ziua de ieri s-a numit «Vine, vine PrimaZARA». Sau, ca nume de cod, BoteZara.

Am revenit in biserica Sfantul Nicolae Dintr-o Zi (in spatele facultatii de arhitectura), dupa ce tot acolo au fost botezate si fetitele fratelui meu si baietelul unui prieten foarte bun. Preotii de-acolo au multa lumina in ei, sunt printre cei care spala rusinea multora dintre colegii lor… Au adus caldura si lumina intr-o zi in care afara era rece si innorat.

Zara Ecaterina a fost extrem de cuminte. A plans foarte putin, doar cand preotul a bagat-o in cristelnita. A fost curajoasa, pentru ca a intrat cu totul, nu doar cu picioarele. Dar nici macar nu pot spune ca a plans, doar s-a facut auzita corespunzator.

Pentru aproape o ora, Eliza si cu mine am trait cu lacrimi zidite in ochi, poate cel mai frumos moment din viata noastra. Fetita noastra, cea curioasa, cumintica, vorbareata, plina de energie, care zambeste in fiecare dimineata cand se trezeste si care rade cand ii canti, este crestina acum.

A urmat o petrecere foarte restrana si discreta. In lumea noastra, departe de ochii lumii, intre prieteni, este foarte multa bucurie, liniste si bunatate.

Tortul a fost roz cu mov, cu etaj si multa ciocolata.

Ultimele doua ore din seara le-am petrecut acasa despachetand cadouri, cautand loc de zeci de buchete de flori si recitind certificatul de botez, pe care scrie miraculos «….s-a savarsit Sfanta Taina a Botezului…».

Impartasim aici, cu voi, bucuria noastra ce se intinde pana la cer si inapoi. Cu Zara langa noi, in orice zi este primavara“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului