Vedete din Romania

#dana roba #sot #ureche #coma

Ce se intampla cu Dana Roba la aproape un an de cand a fost bagata in coma de sot: „Ma vor taia de la o ureche la alta”

Anul trecut, la inceputul lunii iunie, Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, ajungea de urgenta la spital, dupa ce fusese batuta cu un ciocan de catre Daniel Balaciu, sotul ei.

In urma agresiunii, Dana Roba a intrat in coma, insa medicii au facut minuni, iar dupa aproximativ 10 zile ea a si-a revenit, chiar daca multe voci afirmau ca ori va muri, ori va ramane schilodita pe viata.

Din fericire, Dana Roba si-a revenit si s-a reintors la viata ei normala, in timp ce Daniel Balaciu se afla in arest si este acuzat de tentativa de omor.

Intr-un interviu oferit recent jurnalistilor de la PlayTech, Dana Roba a afirmat ca va fi operata din nou, pentru a i se micsora cicatricea pe care o are pe frunte si pentru a i se introduce o placuta de titan sub piele.

„Eu nu m-as mai opera, va spun foarte sincer. Mi-a crescut parul, bretonul poate acoperi fruntea zdrobita, insa medicul spune ca da, este necesara aceasta interventie chirurgicala. Din cate mi s-a explicat, va fi o operatie grea, ma vor taia de la o ureche la alta, imi vor trage pielea capului in fata, apoi imi vor pune in zona fruntii o placuta din titan, dupa care ma vor coase. Imi pare foarte rau ca voi fi din nou cheala. Fetele mele nu mai suporta sa ma vada tunsa de tot. Au suferit o trauma anul trecut cand m-au mai vazut cheala, dupa prima operatie. Atunci, insa, medicii mi-au salvat viata”, a spus Dana Roba pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului