Vedete din Romania

#avere dorian popa #Dorian Popa

Ce avere are Dorian Popa: "Ii multumesc lui Dumnezeu cu varf si indesat"

Dorian Popa, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, a vorbit recent despre cati bani face din vanzarea caselor din cartierul sau, dar si ce avere are.

 

In varsta de 34 de ani, Dorian Popa are succes atat pe partea muzicala, cat si pe partea de afaceri. In 2022, artistul s-a axat si pe partea imobliara, construind un mic complex de case numit Hatz Residence.

Dorian Popa a dezvaluit ce ce suma se va alege atunci cand le va vinde pe toate, intr-un interviu pentru ciao.ro. „Matematica e simpla si cred ca toata lumea o stie, cei care mai arunca un ochi pe internet, sunt sase case a cate 200.000 de euro casuta, inseamna 1.200.000 de euro incasari dupa ce se vor fi vandut toate. Pretul nu se va modifica, eu am promis in fata lui Dumnezeu ca aceste prime sase case vor costa 200.000 euro, intr-adevar se previzioneaza ca preturile vor exploda din primavara, dar eu am o promisiune in fata lui Dumnezeu si o voi respecta, ce se va intampla cu urmatoarele vom vedea, piata va dicta”, a spus cantaretul.

Desi are o situatie financiara foarte buna, artistul nu se gandeste inca va deveni miliardar. „Eu daca in viata asta trec de 15-20 de milioane de euro, ii multumesc lui Dumnezeu cu varf si indesat. Nu, eu miliardul nu, si oricum miliardul nu este pentru romani, putini romani miliardari si aia nu mai sunt romani ca sunt cu afaceri prin toata lumea. Nu stiu daca a pregatit Doamne Doamne pentru mine asa ceva, si nu stiu daca imi doresc. Oricum in prezent se intampla mai mult decat imi doresc, si pentru asta ii sunt recunoscator Lui Dumnezeu”, a mai zis el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului