Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu vaccin #vaccin covid #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu s-a vaccinat impotriva COVID-19: „Nu va mai luati dupa zvonuri!”

Bianca Dragusanu, una dintre cele mai controversate vedete din Romania, a delcarat, la insistentele fanilor, ca s-a vaccinat impotriva Covid-19. Blondina a precizat acest lucru la jumatate de an dupa vaccinre, din cauza numeroaselor intrbari primite de la fani si nu numai.

 

Desi la inceput a dorit sa tina acest lucru doar pentru ea, in cele din urma a ajuns sa-l impartaseasca cu persoanele care o urmaresc pe retelele de socializare. Mai mult, aceasta a declarat caii indeamna pe toti sa asculte de sfatul medicilor si nu de cel al vecinilor sau altor persoane apropiate care nu au studii in domeniu.  

“Azi as vrea sa vorbesc de vaccin, pentru ca toata lumea ma intreaba daca eu m-am vaccinat. Ei bine, acum va dau raspunsul. Da, m-am vaccinat si m-am vaccinat acum jumatate de an, pentru siguranta mea, pentru siguranta familiei mele, pentru simplul fapt ca-mi place sa calatoresc, sa fiu in siguranta, pentru ca imi place sa mananc la restaurant, pentru ca-mi place sa merg la mall si pentru ca-mi place sa fiu un om activ, care merge si la sala, si caruia ii place sa aiba o viata normala si echilibrata.

Am auzit multe zvonuri despre faptul ca acest vaccin ar modifica Adn-ul si vreau sa va spun ca sunt doar zvonuri. Traim in 2021, asta este realitatea si eu imi doresc sa ne intoarcem la normalitate. Printre alte zvonuri am auzit ca acest vaccin ar afecta fertilitatea si sarcina. Ei bine, nu este adevarat, pentru ca eu personal am o prietena, care este insarcinata si vaccinata. Si nu are absolut nicio problema. Nu va mai luati dupa zvonuri, luati-va dupa medici. Vaccinati-va ca sa fiti in siguranta. E simplu!”, a scris Bianca Dragusanu pe o retea de socializare, potrivit viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului