Vedete din Romania

#andra #antena 1 #pro tv #catalin maruta #showbiz #vedete intern

Atacul Intact continua: Andra si Catalin Maruta se muta si ei la Antena 1?

Trustul Intact a reusit deja sa atraga o parte din vedetele Media Pro, anuntandu-si transferul si cei trei jurati ai emisiunii "Masterchef" catre un nou format de emisiune culinara, "Hell's Kitchen", la Antena 1. Urmatorii pe lista curtatilor din familia Pro Tv ar putea fi Andra si Catalin Maruta.

Cateva surse din interiorul Antenei 1 au declarat pentru Wowbiz.ro ca realizatorul emisiunii "La Maruta" si sotia acestuia, Andra, ar fi primit o oferta fabuloasa pentru a bate palma cu postul rival al Pro TV-ului. Trustul Intact ar avea in plan mai multe show-uri pe care sa le modereze cantareata.

In cazul in care Andra ar accepta oferta, ar deveni cel mai bine platita vedeta a postului Antena 1, potrivit surselor citate.

Baletul Edi Stancu s-a mutat si el de la Pro Tv la Antena 1 saptamana trecuta, informatie confirmata chiar de coregraf, dupa ce producatoarea Mona Segall a parasit postul din Media Pro. Horia Brenciu, Nicoleta Luciu, Stefan Banica Junior si echipa de la "Serviciul Roman de Comedie" au migrat catre Antena Group, vehiculandu-se in continuare zvonuri conform carora si Smiley, Pavel Bartos si Loredana Groza s-ar alatura loviturii de gratie date trustului Pro.

Citeste si:

Liviu Varciu, sarac lipit. Are conturile blocate din cauza datoriilor la intretinere!

Cat a fost darul la nunta Oanei Roman! 3 cupluri care s-au imbogatit dupa marele DA!

Antonia si Vincenzo renunta la divort? Iata ce lucru incredibil i-a cerut italianul!



Sursa foto: agentiadepresamondena.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului