Vedete din Romania

#andreea esca #vedete extern #declin Pro TV #reactii Andreea Esca

Andreea Esca, prima reactie despre problemele din Pro TV. Paraseste trustul?

Prezentatoarea TV Andreea Esca a vorbit, la Premiile Gopo, pentru prima oara despre situatia dificila prin care trece trustul Mediapro.

Andreea Esca a recunoscut ca exista probleme destul de mari in cadrul Pro TV, insa ea nu va parasi postul de televiziune care a consacrat-o.

"Toata presa a aflat ca se petrec schimbari majore in Pro TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru ca lucrez aici. Au plecat foarte multi oameni deosebiti, dar eu nu am de gand sa plec de la Stirile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. In ciuda schimbarilor, jurnalul de stiri a ramas acelasi. Are aceeasi politica editoriala si aceiasi oameni care lucreaza pentru el. De asemenea, structura de productie a ramas la fel. Vrem sa pastram aceeasi echipa cat de mult se poate. Probabil ca nici angajari nu se fac, deci modul in care PRO face stiri nu se va schimba", a declarat Andreea Esca, pentru "Click".

Totusi, Andreea Esca a marturisit, pentru cancan.ro, ca nu exclude posibilitatea sa paraseasca pupitrul stirilor Pro TV.

"N-am vrut sa prezint si altceva pentru ca, probabil daca as fi vrut, m-as fi indreptat intr-acolo, macar sa incerc. Imi place foarte mult ceea ce fac si atata vreme cat si oamenilor le place ceea ce fac, eu zic ca suntem bine in locul in care suntem. Daca, la un moment dat, voi incerca un alt format, nu stiu. Nu stiu sa spun de acum ce o sa se intample nici maine, dar peste cativa ani, insa ceea ce imi place foarte mult este sa comunic. In ce forma, asta e mai putin important",  a  declarat Andreea Esca.

CITESTE SI:

Vedete somere, dar putred de bogate

Vedete cu relatii extraconjugale de lunga durata


Sursa foto: libertatea.roa
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare