Vedete din Romania

#Alina Soescu #custodie copii #andreea balan #divort

Andreea Balan, despre divortul dintre Alexandru Ciucu si Alina Sorescu. Ce a spus despre decizia judecatorilor cu privire la fetite

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu se bucura de doua fiice impreuna. Cei doi, care au decis sa divorteze, petrec, pe rand, cate o saptamana alaturi de Raisa si Carolina, dupa ce judecatorii au luat aceasta decizie. Andreea Balan s-a decis sa isi spuna parerea cu privire la ce s-a intamplat, punctand ca i se pare ca s-a facut o nedreptate, mai ales pentru ca micutele pot sa fie bulversate de faptul ca se muta incontinuu.

 

„Mi se pare o mare nedreptate ca un judecator sa dea o astfel de decizie. Cum sa stea o saptamana la tata, una la mama? Copiii, la aceasta varsta, pot fi bulversati. La mine tatal are doua weekend-uri, nu le respecta pentru ca e plecat din tara. Dar cand era in tara, le mai lua. Poti sa te intelegi sa fie trei weekend-uri, patru weekend-uri, dar nu o saptamana cu o saptamana. Asa, copiii nu mai inteleg care-i casa. Du hainele, ia hainele…

La varsta aceasta, sunt foarte bulversate, sunt si fetite si trebuie sa stea cu mama. Pot sta cu tata mai mult, dupa 15 ani, sa se mute, eventual, la 15 ani cu tatal. Dar acum trebuie sa stea cu mama, pentru ca au nevoie de mama, de caldura mamei si de bunica, fiind fetite. Si Alina, din cate am inteles, a facut Apel si sunt convinsa ca in Apelul ei se va schimba ceva. Vezi, un judecator decide el asa… Si poate schimba viata a doua suflete’, a spus Andreea Balan, in exclusivitate pentru Viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului