Vedete din Romania

#andra marinescu # visuri la cheie #meserie

Andra Marinescu de la “Visuri la cheie”, detalii din adolescenta. Ce meserie trebuia sa aiba, de fapt

 

 

Andra Marinescu face parte din echipa “Visuri la cheie”, astfel ca publicul o iubeste pentru ce reuseste sa faca in emisiunea de la Pro TV, schimbandu-le vietile oamenilor. Totusi, aceasta nu trebuia sa ajunga arhitect! Vedeta s-a pregatit intens pentru magistratura inca de la o varsta frageda.

“E simplu! Am ales-o pe ultima suta de metri! M-as fi facut procuror daca nu as fi fost arhitect! M-am si pregatit foarte mult timp pentru magistratura, dar in clasa a 12-a m-am razgandit! Am zis ca nu mai sunt facuta sa stau intr-un birou 8 ore si sa ma uit la dosare, asa cum imi imaginam eu ca se intampla lucrurile!

Jumatate de an de pregatire intensa, multa determinare si ambitie! Iata-ma astazi, sunt arhitect de foarte multi ani! Din clasa a 9-a m-am pregatit, am avut meditatii la gramatica, la economie politica! (n.r. pentru magistratura) Incepusem de prin clasa a 5-a sa imi doresc magistratura, dar doar magistratura, nimic mai mult!

Tata a fost socat, dar stia sa disimuleze foarte mine! Mama a zis: “Poate, totusi, nu vrei medicina?”. Era si aceasta o solutie! Imi placea ortopedia foarte mult! Au zis: “Daca tu asta vrei, noi te sustinem, aceasta iti este calea!”.”, a spus Andra Marinescu pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului